Okullar kapatılmalı mı?

Okullar kapatılmalı mı?

  • Evet kapatılmalı, sağlık daha önemlidir.

    Oy: 140 70,4%
  • Hayır kapatılmamalı, böyle devam edelim.

    Oy: 59 29,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    199
Karantina süreleri 7 güne indirildi aşılı temaslıysan karantina bile yok, eee sizce okul kapatılır mı? asla, sınıf kapatacaklar sürekli ama açık kalacak okullar, sağlığını düşünen gelmesin diyorlar.
Kim diyor onu? Bende sağlığımı düşünüyorum gitmek istemiyorum sonrada sınıfta kalırım devamsızlıktan.
 
Kesinlikle kapanmamalı. Eğitim daha önemli. Uzaktan eğitimden hiç bir şey anlamıyoruz zaten ve benim YKS sınavım var. Zaten 9 ve 10. sınıflar pandemi yüzünden gitti şimdide 11 gitmesin.
Eğirim sistemi berbat zaten okulda zor anlıyoruz uzaktan olursa daha berbat olur.
İlk fırsata Üniversite'de Work and Travel yapıp Amerika'ya gideceğim. Türkiye'nin eğitim sistemi berbat. Ülkemi seviyorum ama yönetimi çok kötü.
 
İlkokul 1. Sınıfa uzaktan başlayan çocuk bomboş 3. sınıf oldu zaten. Sadece okul dersleri için demiyorum, mental açıdan çoğu konuda kritik zamanları boşa gitti. Ya 1 kuşak tehlikeye atılacak ya da devletin geleceği. Kapatılmaması lazım.
 
Önlemler alınacaksa, televizyonda 2-3 zengin mahalle okulu gösterilip okullarımız temiz denmeyecekse kapatılmasın. Fakat şuan olduğu gibi her tarafı leş götürecek ve alınan önlemler ile televizyonda orada burada gösterilenler ile bir alaka olmayacaksa durmayın, kapatın.
 
Bence kapatılmasın. Zaten 1,5 yıllık bir eksiğimiz var. Şimdi o eksiklik daha da açılmasın. Lisenin önemli bir bölümünü online eğitimde kaybettim ve daha fazla yıl kaybetmek istemiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı