Çözüldü Format sonrasında Disk Yönetiminde HDD gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaansbmx17

Attopat
Katılım
11 Ocak 2022
Mesajlar
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar bilgisayarıma format attım ve Windows 11'e geçiş yaptım bunun yanında da BIOS güncellemesi yapmak zorunda kaldım. Fakat her şey güzel giderken tam HDD`mi biçimlendirirken bilgisayar güncellemeden dolayı PC'yi yeniden başlattı. Bunun üstüne bilgisayarda HDD gözükmüyor her türlü kablo değişimine kadar yaptım fakat nafile aygıt yöneticisinde HDD gözükmekte fakat disk yönetiminde gözükmemekte. AOMEI Partition programında da gözükmüyor ama HD Tune programında gözükmekte.
 

Dosya Ekleri

  • s.png
    s.png
    183,6 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bilgisayarıma format attım ve Windows 11'e geçiş yaptım bunun yanında da BIOS güncellemesi yapmak zorunda kaldım. Fakat her şey güzel giderken tam HDD'mi biçimlendirirken bilgisayar güncellemeden dolayı PC'yi yeniden başlattı. Bunun üstüne bilgisayarda HDD gözükmüyor her türlü kablo değişimine kadar yaptım fakat nafile aygıt yöneticisinde HDD gözükmekte fakat disk yönetiminde gözükmemekte. AOMEI Partition programında da gözükmüyor ama HD Tune programında gözükmekte.

Ekran görüntüsü 2022-01-11 100904.png


İşaretli yere tıklar mısınız?
 
Eki Görüntüle 1267004

İşaretli yere tıklar mısınız?

Birden fazla kez yenileme yaptım fakat gözükmüyor.
Çözüm:
Çözümünü buldum. kendi HDD'mi başka bir PC'ye taktım ve orada HDD Low Level Format ile formatlamayı denedim fakat hata verdi.

Diğer PC'de bilgisayarı yönet kısmındaki depolama alanında biçimlendirmenize izin veriyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı