Banggood siparişi gümrük ücreti çıkartır mı?

Direkt mail ile vergi ücretini alıyor bangood, herhangi bir şey ödemiyorsunuz. Normal teslimatta ya kapıda alınıyor vergi ücreti, yüklü miktarsa gümrükte kalıyor, ödeyerek gümrükten çıkarıyorsunuz. Direkt mail rahat oluyor, onu tercih edin hiç uğraşmayın.

Merhaba, bu mail işini anlatır mısınız? 430TL'lik bir ürün alacağım ve gümrük vergisini minimuma indirmek istiyorum ne yapabilirim?
 
Merhaba, bu mail işini anlatır mısınız? 430TL'lik bir ürün alacağım ve gümrük vergisini minimuma indirmek istiyorum ne yapabilirim?
Alacağınız ürünün gönderim kısmında Türkiye Direkt posta yazıyorsa , onu şeçtiğiniz takdirde direk kapınıza kargo firması ile geliyor. Birşey ödemiyorsunuz ekstra. Zaten Direkt Post sectiğinizde ücretinin fazla olduğunu göreceksiniz, o ücret vergi ücreti. Eğer direkt posta seçeneği yoksa yapacak bir şey yok. Gümrükte vergisi çıkarsa kapıda vergiyi ödemeniz gerekecek.
 
Alacağınız ürünün gönderim kısmında Türkiye direkt posta yazıyorsa, onu şeçtiğiniz takdirde direk kapınıza kargo firması ile geliyor. Bir şey ödemiyorsunuz ekstra. Zaten direkt post sectiğinizde ücretinin fazla olduğunu göreceksiniz, o ücret vergi ücreti. Eğer direkt posta seçeneği yoksa yapacak bir şey yok. Gümrükte vergisi çıkarsa kapıda vergiyi ödemeniz gerekecek.

Peki ya 450₺'lik bir elektronik alete ne kadar vergi çıkar bir tahmininiz var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı