İkinci el Galaxy Tab A SM-P580 alınır mı?

78501

Kilopat
Katılım
20 Eylül 2015
Mesajlar
2.126
Makaleler
5
Çözümler
3
Merhabalar. Üniversite öğrencisi olmam sebebiyle kalemli bir tablete ihtiyaç duyuyorum ancak en ucuz kalemli tablet olan Galaxy Tab S6 Lite bile 3300 TL olmuş durumda. Bu yüzden eski, fakat kalemli bir tablet olan Galaxy Tab A with s pen (SM-P580) modelini araştırmaya başladım. Ufak fiziksel hasarlı bir ürünü ikinci el 990 TL'ye buldum ancak zorlarsam 900 TL'ye düşer gibi. Faturası, kutusu duruyor. Sizce o fiyata alınır mı? Ayrıca ikinci el bir tablet ileride baş ağrıtır mı? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sıfır 2200TL'ye aldım gayet memnunum çizim gibi konularda gayet yardımcı bir kusurunu görmedim kalem performansı Apple pencile göre kat kat iyi.
İşlemcisi bile 8 çekirdekli 😍
 
Ben sıfır 2200TL'ye aldım gayet memnunum çizim gibi konularda gayet yardımcı bir kusurunu görmedim kalem performansı Apple pencile göre kat kat iyi.
Çizim gibi konularda değil de yalnızca Word ve Powerpoint dosyaları üzerine not alırken, PDF'leri çizerken kullanacağım. Bu nedenle ahım şahım bir beklentim yok. Tek korkum ben satın almadan önce cihazla herhangi bir yasadışı işleme karışılmışsa bunun benim başıma kalması.
 
Çizim gibi konularda değil de yalnızca Word ve PowerPoint dosyaları üzerine not alırken, PDF'leri çizerken kullanacağım. Bu nedenle ahım şahım bir beklentim yok. Tek korkum ben satın almadan önce cihazla herhangi bir yasa dışı işleme karışılmışsa bunun benim başıma kalması.

Hayır, bu şekilde bir durum olmaz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı