Skyrim'de stamina dolmuyor

Çok karışık oyun ya arkadaşım belki vampir bile olmuş olabilirsin dedi gece gizlice eve girip denedim yok vampirde değilim. Whiterun Belethor tam olarak haritada nerede acaba?

Belethor Akçay'daki hanın tam karşısındaki dükkan ama Belethor şart değil temel eşya satan bir marketten de alabilirsiniz. Irmakkoru'daki Lucan'ın mağazasından da alabilirsiniz mesela.
 
Herkese yanıtları için teşekkür ederim hepsini deneyip cevap olan yanıtı işaretlerim tekrar teşekkürler.
Belethor akçay'daki hanın tam karşısındaki dükkan ama belethor şart değil temel eşya satan bir marketten de alabilirsiniz. Irmakkoru'daki Lucan'ın mağazasından da alabilirsiniz mesela.

Merhaba yine ben 😅 biraz daha araştırdım çoğu kırmızı gitti sadece açlık kaldı yani İngilizce'de starving yazıyor yemek yiyorum geçmiyor bunun çözümü nedir acaba?
 
Son düzenleme:
Hayırlı olsun, Vampir olmuşsunuz.
Açlık artınca vampir özellikleri ortaya çıkacak.
İlaveten yabancı diliniz iyi değilse, Türkçe yama kurmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
The Elder Scroll Skyrim V gördüğüm en iyi çeviriye sahip oyun.
 
Son düzenleme:
Hayırlı olsun, vampir olmuşsunuz.
Açlık artınca vampir özellikleri ortaya çıkacak.
İlaveten yabancı diliniz iyi değilse, Türkçe yama kurmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
The elder scroll Skyrim v gördüğüm en iyi çeviriye sahip oyun.

Şu an Türkçe çeviri zaten kurulu peki kaç gün sürer tamamen vampir olmam ve insan kanı emdiğimde stamina dolacak değil mi?
 
Geceleri uyuyan NPC'lerden beslenmeniz gerekiyor. Aç kalırsanız vampirlik belirtileri yüzünden şehirlerdeki NPC ve muhafızlar size saldırmaya başlayacak. Ve oyunda ana ve yan görevleri yapmakta bile zorlanacaksınız. O yüzden Morthal'a gidip Falion'u bulduktan sonra vampirlikten kurtulma görevini yapabilirsiniz. Yoksa oyunun başındaysanız bu durum işkence haline gelebilir.
 
Morthal'a gidip Falion'u bulduktan sonra vampirlikten kurtulma görevini yapabilirsiniz. Yoksa oyunun başındaysanız bu durum işkence haline gelebilir.

DawnGuard DLC Aktif ise bu elleman aktif oluyor. Diye biliyorum.
Ben vampir iken. Kurt adam olup sonra tedaviyi uyguladim.
DawnGuard DLC mevcutsa Lord Vampir olmak daha mantıklı, normal vampirin bir avantaji yok hatta dezavantaji var. Aç iken sen sen değilsin.
 
Dawnguard DLC aktif ise bu elleman aktif oluyor. Diye biliyorum.
Ben vampir iken. Kurt adam olup sonra tedaviyi uyguladim.
Dawnguard DLC mevcutsa lord vampir olmak daha mantıklı, normal vampirin bir avantaji yok hatta dezavantaji var. Aç iken sen sen değilsin.

Tüm DLC'ler var aslında lord vampir olabilirim ama daha normal olamadım bile ya oyun günü olarak 6 gün falan geçti hatta daha fazla yani savaşlarda çok sıkıntı çekiyorum hadi haritada gezmek için at aldım ama sürekli yürümek sıkıyor oyun içi birkaç gün daha bekliyeceğim eğer dönüşmez ise diğer arkadaşın dediği gibi mortaldaki adam ile tedavi olacağım 😅
Güneş olduğu müddetçe stamina dolmayacak. Ve hastalığin ilerleye bilmesi için uyumanız gerekiyor.

Merhaba yine ben :D bu seferki sorunum Fast travele ile ilgili etrafımda düşman yok vb ve bu konumdan hızlı seyahat şu an için mümkün değil diyor mod ile ilgili olabilir diye düşündüm sadece Türkçe yama var ancak modu silip denediğimde yine aynı hatayı alıyorum sizce sorun nedir?
 
Son düzenleme:
Envanter dolu olduğu zamanda Fast Travel kullanılamaz.
Ve illaki çevreniz de biri vardır. Ben o sorunu çok yaşıyordum, kafamı bir kaldırıyorum, tepemde göğü yara yara gelen bir ejder ya da suda çıkan bir yengeç oluyor.
Keçiye vursam o bile düşman kesiliyor bana.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı