Kevser AVM Güvenilir mi?

Yeni adları Polat avm (pltavm.com), Instagram hesapları, yorumlar, hikayedeki kadın, hakkında kısmındaki açıklamalar falan hepsi aynı
Polis merkezine, siber suçlara gittim. Polat avm diye aynı siteyi açmışlar yeni başladılar dolandıracaklar, buna bir dur deyin yakalayın, yakalayamıyorsanız da siteyi kapatın en azından insanların paralarını alamasınlar daha fazla diye. Bir baktılar evet aynısı evet dolandırıcılar dediler ve sonra dedikleri şey şu, biz kayıt oluşturduk savcılık incelemeye alacak, belki site erişimini engelleyebilirler, ibanlardan ulaşın yada farklı bir yol izleyin diyorum. Polislerin cevabı adamlar çok profesyonel, para yattığı anda atm den hemen çekiyorlar, verdikleri ilanları ele alıp para giriş çıkışlarını falan durdurun diyorum her gün yeni bir iban verecekler diyorlar, e biz ne yapacağız. ulu orta dolandırıyorlar milleti diyorum elimizden bir şey gelmiyora getiriyorlar siz o siteyi engelleyene kadar o site dolandıracağını dolandırır üstüne 3. 5. sitesini açar diyorum yapacak birşey yok bu şekilde ilerliyor işlem diyorlar. Ülkemizde dolandırıcılık yapmak bu kadar kolay, güvenebileceğimiz bir siber altyapımız dahi yok. Polislerin önüne sunuyoruz herşeyi adamlar birşey yapamıyor. Ne yazıkki dolandırılan yine dolandırılacak. Bu işlerin bu kadar basit olması ve koskoca emniyetin elinden birşey gelmemesi gerçekten çok üzücü ve güven kırıcı. Polislerimiz bizim için uğraşıyorlar saygım sonsuz ama güvenim kırık, onların prosedürleri böyle yapacakları birşey yok belki ama biz neye güveneceğiz bu ülkede.
Lütfen yeni konu oluşturun ben bilmiyorum nasıl yapılıyor bu işler. bu site hakkında yazan tek yer burasıydı o yüzden üye oldum ve paylaşımda bulundum. Nisa avm güvenilir mi, Polat avm güvenilir mi diye insanlar aradığında o sitenin dolandırıcıların sitesi olduğunu anlayabilecekleri konu Google da direk karşılarına çıksın bu şekilde 3 5 kişi bile dolandırılmaktan kurtarabilirsek hayırlı bir iş yapmış oluruz. Lütfen ilgilenin
 
Son düzenleme:
Yeni adları polat AVM (pltavm.com), Instagram hesapları, yorumlar, hikayedeki kadın, hakkında kısmındaki açıklamalar falan hepsi aynı.
Polis merkezine, siber suçlara gittim. Polat AVM diye aynı siteyi açmışlar yeni başladılar dolandıracaklar, buna bir dur deyin yakalayın, yakalayamıyorsanız da siteyi kapatın en azından insanların paralarını alamasınlar daha fazla diye. Bir baktılar evet aynısı evet dolandırıcılar dediler ve sonra dedikleri şey şu, biz kayıt oluşturduk savcılık incelemeye alacak, belki site erişimini engelleyebilirler, IBAN'lardan ulaşın ya da farklı bir yol izleyin diyorum. Polislerin cevabı adamlar çok profesyonel, para yattığı anda ATM'den hemen çekiyorlar, verdikleri ilanları ele alıp para giriş çıkışlarını falan durdurun diyorum her gün yeni bir IBAN verecekler diyorlar, e biz ne yapacağız. Ulu orta dolandırıyorlar milleti diyorum elimizden bir şey gelmiyora getiriyorlar siz o siteyi engelleyene kadar o site dolandıracağını dolandırır üstüne 3. 5. sitesini açar diyorum yapacak bir şey yok bu şekilde ilerliyor işlem diyorlar. Ülkemizde dolandırıcılık yapmak bu kadar kolay, güvenebileceğimiz bir siber altyapımız dahi yok. Polislerin önüne sunuyoruz her şeyi adamlar bir şey yapamıyor. Ne yazık ki dolandırılan yine dolandırılacak. Bu işlerin bu kadar basit olması ve koskoca emniyetin elinden bir şey gelmemesi gerçekten çok üzücü ve güven kırıcı. Polislerimiz bizim için uğraşıyorlar saygım sonsuz ama güvenim kırık, onların prosedürleri böyle yapacakları bir şey yok belki ama biz neye güveneceğiz bu ülkede.
Lütfen yeni konu oluşturun ben bilmiyorum nasıl yapılıyor bu işler. Bu site hakkında yazan tek yer burasıydı o yüzden üye oldum ve paylaşımda bulundum. Nisa AVM güvenilir mi, polat AVM güvenilir mi diye insanlar aradığında o sitenin dolandırıcıların sitesi olduğunu anlayabilecekleri konu Google da direk karşılarına çıksın bu şekilde 3 5 kişi bile dolandırılmaktan kurtarabilirsek hayırlı bir iş yapmış oluruz. Lütfen ilgilenin.

Yeni sitelerinin linkini atar mısınız?
 
Site sahibi bence Sosyal'de bu konuyu gördü🤣

Görmüşdür tabii. 🤣

fffg.png
 
Şimdi bu dolandırıcılar pltavm.com sitesi ile yeni kurbanlarını arıyorlar sakın inanmayın

Şimdiki adı SİMAVM. Tesadüfen Instagram'da çıktı karşımıza. Sayfa akıl almaz şekilde ucuzdu, ben de Halfikale, Papatya SK. No: 9, 69000 Bayburt Merkez/Bayburt, Türkiye doğrulamak için mağaza adreslerini Google'da araştırırken bu sayfayı buldum aman dikkat dolandırılanlara çok geçmiş olsun.
 
Şimdiki adı simavm. Tesadüfen Instagram'da çıktı karşımıza. Sayfa akıl almaz şekilde ucuzdu, ben de halfikale, papatya SK. No: 9, 69000 Bayburt Merkez/Bayburt, Türkiye doğrulamak için mağaza adreslerini Google'da araştırırken bu sayfayı buldum aman dikkat dolandırılanlara çok geçmiş olsun.

Link atar mısınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı