Boyu çok kafaya takmak

Bir erkek uzun olmak kesinlikle zorunda değil üstelik ben kısa boylu erkekleri daha erkeksi ve çekici bulurum. Toplumda öyle saçma bir algı var sadece uzun boylu erkek yakışıklı olur diye.
Hiç ve hiç katılmıyorum.
 
Hocam 1.70 üstü olduğunuz halde kafaya takıyorsanız kusura bakmayın bencilliktir. Gerçi yeni nesil yarma gibi oluyor.
 
Bende uzunsun sanıyorum 1.70-1.75 deyince gümledim kanka ben 16 yaşındayım lise 3e gidiyorum 1.95 boyum var ben takmıyorum sen bunumu takıyorsun :D
 
Kardeşim 195 boyun var bir zahmet takmayı ver yani.

Ortalamasın usta ne uzun ne kısa ne güzel işte uzarsın zaten daha 180 yeter. 195'in ayrı zorlukları var vallaha. Milletin deve demesimi Full boy konusu olması arkandan oha LAN şunun boya bak demesimi dersin bir sürü zorluğu var bence takma kafaya.
 
Hocam anne babanızın boy ortalaması neyse aşağı yukarı boyunuz o kadar olacaktır. Boyun yaşıtlarına kıyasla kısa olduğunu düşünüyorsan doktora görün.
O pek öyle olmuyor ama fizyolojik bir hastalık yoksa onlardan kısa olmuyorsun orası doğru. Gerçi boyun ne önemi var? Boyu dünya standartlarından daha kısa diye Asyalılar intihar mı ediyor? Her boyun kendine göre avantajı, dezavantajı var. Artık orasına yaşadıkça alışırsınız. Boş verin boyunuzu da yapacak bir şey bulun (tabi bir gayeyle) ve yapacaklarınıza odaklanın.
 

Geri
Yukarı