i9 9900K RTX 2080 God of War oynarken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

mamireiss25

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2018
Mesajlar
7
Ekran kartı
Msi RTX 2080 gaming x trio
Anakart
Z390 gaming pro carbon
İşlemci
İ9 9900k
Selamlar herkese, ne zaman oyunu açsam 10 dakika oynuyorum ve mavi ekran hatası alıyorum. PC kapanıp açılırken bir anda tekrar kapanıyor. Kendi kendine tekrar açılıyor, sonra tekrar kapanıyor sanki kısır döngüye girmiş gibi. En sonunda döngüden kurtulup açıldığında anlamadığım bir ekran çıkıyor karşıma. Sonra BIOS'a atıyor, BIOS'tan çıkınca resetleniyor ve düzeliyor fakat ne zaman tekrar oyuna girsem aynı şeyler başıma geliyor. Nedenini anlamadım, yardımcı olabilecek birileri vardır umarım. Teşekkürler şimdiden.

CC62D067-981B-41AB-8BA3-BF46AD705815.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
OC yaptıysanız kaldırın.
 
sorun da o zaten OC yapmadım ve nasıl yapıldığını bile bilmiyorum.
OC yaptıysanız kaldırın.
 
İşlemci aşırı ısınırsa bilgisayar kendini kapatır. Sıcaklıkları ve fanın çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.

Mavi ekran verene kadar normal seyrinde çalışıyor her şey zaten hatayı aldıktan sonra kendi kendine açılıp kapanmaya başlıyor sürekli.

Attığım linke tıkladınız mı?

Hayır yeni fark ettim kusura bakma biraz yeniyim buralarda. Bu arada dün en son kasayı açtığımda bayağı kirli olduğunu gördüm fanların falan. Kasayı söküp bir fanla temizleme işlemi uyguladım detaylı bir şekilde şu an bir sorun yok mavi ekran almadan malum oyunu 4 saat civarında oynadım hata almadan da kapattım. Garip bir şekilde sanırım sorun çözüldü gibi ama eğer bir sorun olursa tekrar buradan bir yazı paylaşırım alakanızdan ötürü teşekkür ederim sağlıkla kalın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı