Red Switch mekanik klavye önerisi

Klavyelerde üstat değilim, sadece şunu söyleyip gidiyorum: Performax olan hiçbir şey alma, malzeme kalitesi kötüdür.

Önerim falan yok dediğim gibi klavyelerden çok anlamam etmem, bunu söyledim yeter.
 
Aynı anahtarlara sahip Gamepower Ogre Red'i kullanıyorum, markanın kötü bir imajı var ancak bu ürün çok sağlam, 2 yıldır kullanıyorum beni çok memnun etti. Bilek desteği büyük bir rahatlık sağlıyor.
Hayır hocam Ogre alınmaz üretilenlerinin çoğu kronik sorunlu.
 
Performax alınmaz yorumlarında tutukluluk sorunu olduğunu söylediler onun yerine :

Bunun da ömrü 2 sene. Kronik soyulma sorunu var zaten herkes biliyor. Şu an 2 sene 3 ay falan oldu hala kullanıyorum, arada A arada W tuşu basmıyor.
 
Aynı anahtarlara sahip Gamepower Ogre Red'i kullanıyorum, markanın kötü bir imajı var ancak bu ürün çok sağlam, 2 yıldır kullanıyorum beni çok memnun etti. Bilek desteği büyük bir rahatlık sağlıyor.
Ogre vardı bende, bozuldu. Bozulmasının sebebi benim su döküp kullanmaya devam etmem (klavyenin içine döktüğümü fark etmedim) ama bozulmadan önce kendi kendine RGB'si gitti, ondan önce de ara sıra bazı tuşlar basmıyordu. Yani böyle bir klavye alacağıma 150 TL uyguna performax alayım aynı şey zaten. Bunların hepsinin ömrü maksimum 2 sene diğer arkadaşların dediği gibi.
 
Hocam öncelikle selamlar, mekanik klavye alırken amacımız hızlı tepki süresi ve uzun tuş basım ömürlerinin olması.
Uygun fiyatlara mekanik klavye alırken tepki süresinden kaybetmesek bile ürünün pcb'si(kasadaki kart) ya da kullanılan markası belirsiz switchleri yüzünden (markası belli olan ama mesela outemu'nun ucuz ürününü kullanan firmalar da var) yüksek performans alamıyoruz ya da kullanılması beklenen süreden önce bozulmuş oluyor.
Bundan dolayı size iki önerim var;
-Mevcut bütçenizi arttırıp belki aliexpress ya da Banggood üzerinden ortalama bir klavye alabilirsiniz ya da yine bütçenizi arttırmak koşulu ile ülkemizde en azından redragon marka mekanik klavye alabilirsiniz (Redragon k552 olması gerek red switch uygun fiyat olarak)
-İkinci önerim ise bütçenizi arttıramama durumunda geçerli olabilir Logitech razer gibi kaliteli oyun ekipmanları firmalarının o fiyat bandında mekanik hisli membran klavyeleri mevcut hem sessizler hem de ucuz fiyatlı mekanik klavyelerden daha uzun ömürlüler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı