OpenCore macOS TP-Link WN722N adaptörü bağlantı kuramıyor

Ark_Us

Kilopat
Katılım
7 Nisan 2017
Mesajlar
848
Makaleler
1
Çözümler
7
Herkese merhaba.

PC Wi-Fi alıcısı arızalı olduğu için TP-Link WN722N adaptörünü kullanıyorum. Sürücü olarak Mac 10.15 indirip kurdum, ardından internete bağlanamaya çalıştığımda bağlanamıyorum. Adaptörün üzerinde bir bildirim ışığı vardır, bir işlem yapıldığı zaman o bildirim ışığı hızla yanıp söner ama internete bağlanmaya çalıştığımda adaptör hiç tepki vermiyor. Modeme bağlanıyor ama internete bağlanmıyor. Sebebi ne olabilir? Ben sürücüde sorun var diye tahmin ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sürücüyü silmem gerekiyor mu yoksa direkt kurayım mı?
Silmem gerekiyorsa nereden silebilirim? :D
Önceden yüklediğiniz sürücünün kurulum dosyasını yeniden açıp "Özelleştir" kısmına tıklayın. Eğer orada "Uninstall" yazan bir seçenek varsa sadece onu seçip kurulumu yapmayı deneyin. Eğer yoksa da çok önemli değil. Direkt kurmayı deneyebilirsiniz.
 
Önceden yüklediğiniz sürücünün kurulum dosyasını yeniden açıp "özelleştir" kısmına tıklayın. Eğer orada "uninstall" yazan bir seçenek varsa sadece onu seçip kurulumu yapmayı deneyin. Eğer yoksa da çok önemli değil. Direkt kurmayı deneyebilirsiniz.

Direkt öyle yaptım da ne yazık ki test edemedim sistemin kilitlenmesiyle baş başa kaldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an düzeldi mi? Hangi işlemi yaparken bu oldu? Ayrıca sistem hiç mi açılmıyor?

Şöyle açıklamaya çalışayım evet internete bağlanabiliyorum ama felaket bir yavaşlıkta.
Sistemi kurduğumdan beri bununla uğraşıyorum daha bir işlem yapacak fırsatım olmadı.
Sistem açılıyor ama belirttiğim gibi tarayıcı açtığım anda gidiyor. İşlem falan yaptırmama izin vermiyor acaba internet sürücüsü yüzünden mi oluyor diye merak etmeye başladım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı