Bilal genc

Decapat
Katılım
6 Eylül 2020
Mesajlar
33
Çözümler
1
Ufak bir seçimde yardımınız lazım. Elimde 60 TL var ve bununla Valorant Battle Pass almak istiyordum fakat Steam indirimlerin de gördüm ki bu parayla Doom, prototype 2 ve Dying Light alabiliyorum. Battle pass'de karambit olduğundan almak kârlı geldi Ayrıca indirmle Epic Games'ten RDR2 ve cyberpuk 2077'yi 140 TL'ye alabiliyorum. Tabii bu parayı çok düşük bir ihtimal verebilirim ama aklımda. Sizce ne almalıyım her fikre açığım? Genelde oyunlara 15 tl den fazla veren birisi değilim fakat kendimi açmaya çalışıyorum .
 
Son düzenleme:
1 aylık Game Pass alın sömürürcesine oynayın Doom ethernal orada var ek bir sürü oyun imkanın var 1 ay sömür. Kalan 30 TL ile Dying Light + mini oyun alabilirsin.
 
Sınav senenizdeyseniz oyun almanız pek mantıklı değil. Kendimden biliyorum ucuz diye aldığım oyunlar ben daha oynayamadan hep beleş oldu. Eğer alacaksanız aldığınız gibi oynayacağınız oyunları alın. Rdr 2 çok uzun sürer bütün yılımı RDR 2'ye vereceğim diyorsanız alın. Çok para vermek istemiyorsanız Witcher 3 alın.
 
Sınav senenizdeyseniz oyun almanız pek mantıklı değil. Kendimden biliyorum ucuz diye aldığım oyunlar ben daha oynayamadan hep beleş oldu. Eğer alacaksanız aldığınız gibi oynayacağınız oyunları alın. RDR 2 çok uzun sürer bütün yılımı RDR 2'ye vereceğim diyorsanız alın. Çok para vermek istemiyorsanız Witcher 3 alın.

Epic'te 130 TL'lik kupon var olduğu için almak istiyordum ama dediğinize göre mantıklı değil. Zaten Witcher 1, 2, 3'ü 15 TL'ye aldım. Tavsiye için teşekkürler.
 

Geri
Yukarı