Wireless kulaklık önerisi

1 yıldan uzun süredir Corsair virtuoso kullanıyorum. İkinci el almıştım. Daha öncesinde kablosuz olarak g935, kablolu olarak da omni sound blaster ile hyperx cloud 2 ve Sennheiser hd599 kullanmıştım. Virtuosoyu da ister kablolu ister kablosuz kullanma rahatlığından dolayı aldım. Hatta alırken de ses kartını creative G6ya çevirdim. Kulaklık spatial sound destekli. Özellikle Microsoft Store'dan alınan Dolby programı ile bu kadar başarılı olacağını bilseydim ses kartını almazdım.

Ben de o vakitler pubg warzone gibi oyunlar oynardım. Seslerin lokalizasyonu gayet yeterli idi ( ama önceki iki kablolu kulaklığım bu konuda daha iyiydi )

Taleplerinizi karşılayabilir.
 
Razer Kraken Tournament Edition öneririm kriterlerinizden sadece kumaş ped uymuyor pedleri içten soğutmalı deri müzik kalitesi iyi kulaklığı direkt FPS oyunlarında ses kasmak için tasarlamışlar ayrıca 7.1 değil onun bir üst teknolojisi THX spital Audio kullanıyor şunu belirteyim gerçekten göründüğünden çok daha hafif beni şaşırtmıştı hafifliği.
 
erhaba son olarak G733 v
Blackshark V2 kulaklığından memnunsanız ve ses kalitesini seviyorsanız V2 PRO olabilir ancak ses kalitesi neredeyse birebir aynı. İndirimde alınabilir, onun dışında Virtuoso üst kısımdan ağrı yapıyor sizin için iyi olmayabilir HS 80 daha mantıklı gözüküyor.
 
Hangisini aldınız ve memnun musunuz?
arctis 7 ve 9 aldım ikisinden de memnun kalmadım ve iade ettim dt990pro aldım ses kartım olduğundan ancak kablosu bazen fazlasıyla yoruyor ve bana ağır gelen bir kulaklık. Şu an g733 alsam mı diye düşünüyorum ancak ufak olduğu söyleniyor alıp almamakta tereddüt ediyorum o sebeple.
 
Arctis 7 ve 9 aldım ikisinden de memnun kalmadım ve iade ettim DT990PRO aldım ses kartım olduğundan ancak kablosu bazen fazlasıyla yoruyor ve bana ağır gelen bir kulaklık. Şu an G733 alsam mı diye düşünüyorum ancak ufak olduğu söyleniyor alıp almamakta tereddüt ediyorum o sebeple.

Sana dedim G733 al diye :D gidip Vatan MediaMarkt Teknosa vs. gibi bir teknoloji mağazasında kafana takıp deneyebilirsin. Kafa bandını çıkartıp kullanıyorum ben sende kafa bantsız kullan eminim kafana yeterli gelecektir.
 
Sana dedim G733 al diye :D gidip Vatan MediaMarkt Teknosa vs. gibi bir teknoloji mağazasında kafana takıp deneyebilirsin. Kafa bandını çıkartıp kullanıyorum ben sende kafa bantsız kullan eminim kafana yeterli gelecektir.
Tamamdır çok teşekkürler şehrimde teknosa ve vatanda deneme ürünleri olmadığından test edemedim
@fiu sipariş verdim bakalım
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı