Acer Nitro 5 kapanıyor

Tekrar gelebilir, o zaman da kontrol edin sarı ünlem var mı diye. Bu andan sonra tekrar kilitlenecek mi ona bakın şimdilik.

Güncelleme olayını nasıl yapacağız kilitlenme yalnızca DAC kullanımdayken meydana geliyor, bu nedenle kulaklığı doğrudan ses/mikrofon bağlantı noktalarına taktığımda bu kilitlenme olmuyor. Sürücüleri yeniden yüklemeyi, devre dışı bırakmayı vb. denedim, ancak işe yarayan tek şey (geçici olarak) hıd uyumlu kulaklık sürücülerini yalnızca bir çarpışmadan sonra, daha önce hiç olmadığı kadar kaldırmaktı. Ardından, Windows ayarlarında sürücülerin otomatik olarak yeniden yüklenmesini devre dışı bıraktıktan sonra bile, bilgisayarın her yeniden başlatılmasıyla bunları otomatik olarak yeniden yüklerler.
 
Neyin güncellemesi hocam?

Ardından, Windows ayarlarında sürücülerin otomatik olarak yeniden yüklenmesini devre dışı bıraktıktan sonra bile, bilgisayarın her yeniden başlatılmasıyla bunları otomatik olarak yeniden yüklerler. Oto yeniden yükleme olayı güncelleme değil.
Neyin güncellemesi hocam?

Yani bunu Windows'tan nasıl kapatır veya açarım kapatmalı mıyım yazıda tam anlayamadım yorgunum biraz yazının tamamını yukarıda attım ne yapmalıyım söyler misiniz?
 
Arama yerine bunu yazıp girin ve hayıra basın:
1644100295742.png

1644100320431.png
 

Geri
Yukarı