Hiç bir şeye yaramaz. Riot Games için hesap alım satım yasak olduğundan elin boş geri dönersin.GameSatış'tan Valorant hesabı satın aldım satıcı hesabı bana satıp ilk maille geri aldı. Dava edebilir miyim?
Edersen uğraştığınla kalırsın. Oyunun sahibi firma alım satımı yasaklayıp, bu hesaba ne olduğuna dair bilgileri paylaşmayacağı için kovuşturma ile sona erecektir. O geri almış olabilir, sen başkasına devretmiş/satmış olabilirsin. Ortada bir kanıt olmayacak.
Kaynak?Tazminat olarak 5000 dolar tazminat davası açabilir miyim? Araştırdım ve 5000 dolar tazminat açabileceğimi öğrendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.