General Mobile Discovery telofun satılmalı mı?

Submit55

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2015
Mesajlar
312
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar pek memnun değilim. Telefon baya bir yavaşladı. Mesela Menüye filan tıklayınca başka yerlere giriyor dokunmatiğe de bir şey oldu. Sizce bu satmalıyım ?
 
650-700 TL arası fiyatlarda Android'den uzak durmalısın. O fiyatlara en iyi performansı Lumia telefonlar gösterir. O fiyata bence seni en iyi Lumia 535 götürür. Hem Microsoft adıyla çıkışı da bir avantaj. Bu arada belirteyim: Lumia 535 bence şu anlık giriş seviyesine hitap eden en iyi telefon. Ayrıca ekranı da büyük diyebiliriz. Dokunmatik sorunları da giderildi.
maxresdefault.jpg

Lumia_535_hero_green.jpg
 
650-700 TL arası fiyatlarda Android'den uzak durmalısın. O fiyatlara en iyi performansı Lumia telefonlar gösterir. O fiyata bence seni en iyi Lumia 535 götürür. Hem Microsoft adıyla çıkışı da bir avantaj. Bu arada belirteyim: Lumia 535 bence şu anlık giriş seviyesine hitap eden en iyi telefon. Ayrıca ekranı da büyük diyebiliriz. Dokunmatik sorunları da giderildi. Eki Görüntüle 100271
Eki Görüntüle 100272
En fazla 5 inch istiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı