RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yama çalışıyor fakat türkçe karakterler bozuk çıkmakta çözümü bilen var mı
 
Bütün denilenleri yapmama rağmen TR yama fixe bastıktan sonra oyun açılmıyor kendim açmak zorunda kalıyorum ve Türkçe yama çalışmıyor ilk oyunu açıp Rockstar Games geldiği gibi yamayı açıyorum hazır demesine rağmen hiçbir şekilde Türkçe yama olmuyor fakat yamanın eski sürümünde herhangi bir sıkıntı olmadan Türkçe oynayabiliyordum.
İlk önce yama font fix çalıştıracaksın sonra kendin oyuna gireceksin.
 
Hocam hikaye bitti. Online girmek için yamayı nasıl iptal edebiliriz. Dosyaları oyunun içinden çıkarmak mı lazım ? Yoksa yama uygulamasını açarken yamayı iptal mi etmemiz gerekiyor.
 
Arkadaşlar yamayı açıyorum ilk seçeneği tıklayıp oyuna giriyorum ama bana mısın demiyor yok mu yardımcı olacak bir arkadaş ?
 
arkadaşlar hem türkçe karakter hem de türkçe yama için yaşadıklarımı anlatayım belki çözüm bulursunuz.

Önce yamayı indirip işlemleri yaptım. sonrasında yamayı çift tıkla açıp tr yama aç'a bir kere bastım, sonrasında hot fix'e bastım ve gelen uyarıya evet dedim. sonrasında oyuna girince türkçe oldu oyun.

türkçe karakter sorunu için ise ilk başta pc'yi açınca oyunu açıyorum sonra oyun açılınca alt f4 ile oyunu kapatıyorum. Sonra oyunu tekrar açmak için çift tıkladıktan sonra yamaya da çift tıklıyorum. oyun arka tarafta rockstar vs ekranlarında açılırken bende bu arada yamadan hotfix'e tıklıyorum ve tamam butonu çıkınca tamam'a basıyorum. Oyun sorunsuzca açılıyor.
 
Denildiği gibi font fix'e basıp oyuna giriyorum error veriyor nasıl yapıcaz ? :(
 
font fix'e oyun açılırken basacaksın dostum. tam olarak rockstar bi arayüz açıp bişeyleri kontrol ederken
 
Oyunu başlatıcıdan çalıştırıyorum, Loading yazısı varken yamayı açıyorum, ekranda "Hazır" diye bir mesaj çıkıyor ve kapanıyor. Oyun açıldığında da Türkçe olmuyor. Başka ne yapmak lazım?
 
Oyunun 1436.28 sürümü ile yama çalışıyor ama "ı" harfi sorunu var.
Önceki sürümde, burada denilenleri yapmıştım ve ı sorunu çözülmüştü ancak 1436.28 sürümünde olmuyor.
Yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı