RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selamlar epic üstünden oyuna sahibim türkçe yamayı açıp hoftix e tıklayıp oyunu açtığımda oyunda ufak bir bar dolup oyundan atıyor sürekli bunun sebebi nedir acaba ?
düzeltme : bar dolduktan sonra yamayı açıp hoftix tuşuna bastığım zaman sadece türkçe yama oluyor ama karakter kutu sorunu hala devam etmekte ...

Son düzenleme:
Selamlar,
Oyuna Rockstar Launcher üzerinden sahibim herhangi bir ara uygulama yok (Steam,Epic). Her şeyi videodaki gibi yaptım. Yamayı açıyorum daha sonra oyunu açıyorum Hazır yazısı çıkıyor ve oyun açılırken yama kapanıyor. Daha hiç yama çalışmadı oyun hala ingilizce. Kurulumum yeni bu başlığı görünce hevesle indirmiştim. Farklı herhangi bir yama vs. mevcut değil. Yardımlarınızı bekliyorum @The Towande

Oyunu Epic Games üzerinden aldım her şeyi videodaki kuruluma göre yaptım fakat yamayı açıp oyuna girerken hazır yazısı geliyor ve sonra yama kapanıyor oyuna girdiğimde ise İngilizce oluyor sadece ilk yaptığım gün Türkçe olmuştu bir daha Türkçe oynayamadım çok sinir bozucu

"TR Yama" özelliği ile açınca Epic Game versiyonu sorunsuz bir şekilde açılıyor fakat fontlar hatalı. İI harfleri yerine kare çıkıyor, font fix ile açmak istediğimde oyun açılmıyor. Epic "Oyun zaten çalışıyor" hatası veriyor, defalarca denedim hatta bilgisayar'ı yeniden başlattım fakat çözemedim. Sorun nedir acaba?

Yama font tıklayınca social club error veriyor. Yama ya epic games'de sorunlu yada genel olarak sorunlu

"TR yama" özelliği ile açınca Epic Games versiyonu sorunsuz bir şekilde açılıyor fakat fontlar hatalı. İı harfleri yerine kare çıkıyor, font fix ile açmak istediğimde oyun açılmıyor. Epic "oyun zaten çalışıyor" hatası veriyor, defalarca denedim hatta Bilgisayar'ı yeniden başlattım fakat çözemedim. Sorun nedir acaba?

Hocam aynı sorun bende mevcut çözümü yok mu hakikaten çok sinir bozucu.

Yamada sorun yaşayan arkadaşlar “font fix” dosyasını yönetici olarak çalıştırıp öyle denesinler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı