Güncel Realtek Ses Sürücüsü Kurumu Sonrası Pat Sesi

LazJedi

Kilopat
Katılım
9 Temmuz 2019
Mesajlar
3.997
Makaleler
1
Çözümler
50
Merhaba, Technopat Sosyal içindeki güncel Realtek ses sürücüsünü kurduktan sonra hoparlörden ses çıkmadan önce pat sesi gelmeye başladı. Sonra güncel sürücüyü komple kaldırıp orijinal ses sürücüsünü kurdum ama ilk ses gelmeden önce çıkan pat sesi sorunu devam ediyor. Sanırım güncel sürücünün kalıntıları kalmış.
 
Sosyal'deki Realtek sürücüsünü mü kurmuştunuz? Eğer öyleyse kaldırıp cihazınızın resmi sürücüsünü kurmanızı öneririm.

Hem üreticinin sitesindeki sürümü hem de güncel sürümü denedim aynı. Cihazı 5 dakika boşta bırakıp Spotify'den müzik açınca hoparlörden anlık çıt sesi çıkıyor. Windows açılış sesinden önce de çıt sesi çıkıyor. O yüzden kulaklık takılı şekilde kullanıyorum. Bu sorunu hem masaüstü hem de dizüstü bilgisayarımda yaşıyorum. Umarım çözümü bilen birisi yardımcı olur.
 
Hem üreticinin sitesindeki sürümü hem de güncel sürümü denedim aynı. Cihazı 5 dakika boşta bırakıp Spotify'den müzik açınca hoparlörden anlık çıt sesi çıkıyor. O yüzden kulaklık takılı şekilde kullanıyorum. Bu sorunu hem masaüstü hem de dizüstü bilgisayarımda yaşıyorum. Umarım çözümü bilen birisi yardımcı olur.
Bendeki sorun sürücü yüklenmesinden kaynaklı ama sizinki öyle değil sanırım. Hoparlörünüzün patlama ihtimali var mı acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı