Rusya, Türkiye'ye savaş açar mı?

Arkadaşım imkansız değil. Biz şanlı bir milletiz. Biz bu vatanda daha önce ne İngilizler'i ne Fransızlar'ı ne de Yunanlar tuttuk. Biz aramızda didişsek de dışarıdan saldırı gelince hepimiz bir oluyoruz. Bu yüzden imkansız değil. Tarihe bir bakın hele.
O yüzden Doğu Türkistan'da katliamlar, işkenceler yapılıyor dimi? Rusya'da bir sürü özerk Türk devleti var, güçlüysek peki neden olar bağamsız değil, Doğu Türkistan neden Çin sömürgesi???
 
O yüzden Doğu Türkistan'da katliamlar, işkenceler yapılıyor değil mi? Rusya'da bir sürü özerk Türk devleti var, güçlüysek peki neden onlar bağımsız değil, Doğu Türkistan neden Çin sömürgesi???
Bu vatan da dedim. Anadolu toprakları. Ben size Çin demedim. 15 Temmuz en güzel örneği bunun mesela. Kurtuluş Savaşı, Kuva-yı Milliye... Yazdıklarımın arasında Çin geçmiyor veya Anadolu hariç herhangi bir bölge. Malazgirt Savaşı'ndan beri kimse bizi buradan çıkaramadı. Yineliyorum ne İngilizler, ne Fransızlar, ne Ruslar, ne İtalyanlar, ne Ermeniler, ne Yunanlar ne de başka ırk. Hitler'in bir sözü var (Gerçi onun olduğu kesin değil.) ''Türkler öyle bir millettir ki onları yenmek için hepsini öldürmek gerekir. Bir tanesi bile hayatta kalırsa sonunda bizden intikamını alır.''
Lütfen küçümsemeyin artık.
 
Son düzenleme:
Nato'yu falan es geçerek düşünelim. Kimsenin bizimle savaşmaya ya da topraklarımızı işgal etmeye bir tarafları yemez. Türkiye, Ukrayna değildir. Rusya da 1960'ların Sscb'si değildir.

Ukrayna gibi dümdüz bir coğrafyamız yok, işgal edilmesi çok zor topraklarımız var. Bir şekilde girseler bile girdikleri yerden çıkamazlar. Ankara'ya yürüyemezler. Anadolu toprakları ve dağları mezarları olur. Bu halk iç meselelerde birbirini boğazlar ama dışarıdan bir taş gelse, birbirinden nefret eden 2 vatansever bile sırt sırta bu ülkeyi savunmak için savaşır.

Bu toprakları kimse türklere hediye etmedi. Bu toprakları binlerce şehit vererek, kanımız dökülerek söke söke aldık. Kimse güçlü bir kara ordusu olan, zorlu coğrafyası olan ve 100 yıl önce taş/sopayla birçok ülkeye kafa tutarak dize getiren bir halkı doğrudan işgal etmeye kalkacak cesareti gösteremez.

Aha diyeceklerim buydu Türk vatandaslari eli ayagi kopsa bile savasmaya calisir herkes kolay saniyor ve dedigin gibi coğrafyamiz kolay degil öyle.
 
Türkiye Nato adına kilit bir nokta eğer Türkiye'ye savaş açacak olursa elbette Gürcistan'da arada kaynayacak. Eğer olurda Türkiye'ye savaş açarsa Nato elbette Türkiye'yi çok iyi koruyacak. Çünkü Türkiye işgal edilirse artık Yunanistan, İtalya hatta ve hatta Almanya bile tehlikeye girebilir. Bu sadece benim fikrim :D
 
@SouSage senin hiç bir şeyden haberin yok. Rusya'nın bir sürü uçakları, tankları, askeri desteği var. Türkiye'ye saldırsa kalkmamız zor olur. Adamlar kendileri yapabiliyor biz yapamıyoruz o yüzden istediği kadar üretebilir.
 

Geri
Yukarı