MX330 1035G1 8 GB RAM sistemde aşırı fazla FPS düşmeleri

uuua

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2021
Mesajlar
838
Çözümler
1
RAM
8
SSD veya HDD modeli
KINGSTON OM8PCP3512F-AA (SSD)
Ekran kartı
mx330
İşlemci
i5-1035G1 CPU @ 1.00GHz 1.19 GHz
Acer Extensa 215-53G kullanıyorum daha alalı 5. ay, sürücüler güncel, virüs yok, sıcaklık değerleri ise ekran kartı 65-70 derece işlemci ise 75-80 arası oluyor, sürekli güncelliyorum, performans ayarları yaptım ama Valorant oynarken o kadar kötü FPS düşmesi giriyor ki FPS 1'lere düştüğünü gördüm ve bu FPS düştüğünde GHz 0.40'lara iniyor bunun sebebi ısı mı?
 
Bende de birebir aynı sistem var (SSD dışında) FPS düşme sorununu şöyle çözmüştüm; Mem Reduct adındaki bir uygulama kullanıyorum oyundayken arada bir RAM'i temizliyorum bayağı işe yarıyor denemenizi tavsiye ederim. (Her RAM'i temizlediğinizde sağ alt köşeden bildirim gönderiyor, ayarlardan kapamanızı tavsiye ederim.) Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz buradan indirmiştim. Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz. Download kısmına gelip "memreduct-3.4-setup.exe" yazana tıklayıp indirip kuracaksınız.

 
Bende de birebir aynı sistem var (SSD dışında) FPS düşme sorununu şöyle çözmüştüm; Mem Reduct adındaki bir uygulama kullanıyorum oyundayken arada bir RAM'i temizliyorum bayağı işe yarıyor denemenizi tavsiye ederim. (her RAM'i temizlediğinizde sağ alt köşeden bildirim gönderiyor, ayarlardan kapamanızı tavsiye ederim.) Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz buradan indirmiştim. Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz. Download kısmına gelip "memreduct-3.4-setup.exe" yazana tıklayıp indirip kuracaksınız.


Zaten kullanıyorum bir ara o işe yarıyordu artık yaramıyor saniye başı drop ve FPS yerlerde.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı