Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Açıklandı!

📌1-Torba kanun uygulamasına son verilecek.

📌2-Cumhurbaşkanı’nın veto yetkisine son verilecek.

📌3-Cumhurbaşkanı yalnızca bir dönem için seçilecek.

📌4-Cumhurbaşkanı seçilen kişinin varsa partisi ile ilişiği kesilecek ve görevi sona eren Cumhurbaşkanı aktif siyasette bir daha görev alamayacak.

📌5-Hâkimlerin idari görevleri yönünden Adalet Bakanlığı’na bağlı olduğuna ilişkin Anayasa hükmü kaldırılacak ve çoklu baro uygulamasına son verilecek.

📌6-Anayasa Mahkemesi yeniden yapılandırılacak.
Destekliyorum; özellikle...
1- ''Kimsin sen ya...'' Nakavt
2- ''Yok, işime gelmedi'' Nakavt
3- ''Feriştahınız gelse beni bu koltuktan alıkoyamaz'' Nakavt
4- ''Kendi partimi destekleyeceğimi zaten söylemiştim'' Nakawt
5- ''Alın şunu...'' Nakavt
6- Şu bizim hakimlere söyle bizimkini serbest bıraksın- falanca kişiyi asın gitsin'' Nakavt

Bu sayede Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kimsenin babasının çiftliği olmadığını anlamış olacağız.
Gerçi hayal gibi geliyor ama ya bu sefer olursa!
 
Senin yerin neresi, deva partisi falan mı? Mavi Akp'li kendini zeki sanıyor bir de. 2002-2007 dönemi yok tabii, daha berbat bir dönem var. Tek adam yönetimi çok hoşuna gidiyor herhalde, adam istediği zaman, istediği bakanı değiştiriyor. Çevresini kendi sözüne karşı çıkamayacak adamlarla dolduruyor ve senin gibi mavi akp'liler o durumdan rahatsız olmuyor. Ayrıca Cb'yi meclis seçerse iyi mi olacak? Çoğunluğu Akp'li olan meclis üyeleri, sen istiyorsun diye CHP'yi mi destekleyecek.

Sorsan devanın liderini bilmez gelmiş konuşuyor tek adam mavi akp işine bak.
 
HDP "biz neden yokuz" demişti yalnız. Millet İttifakı HDP ile mesafeli olsa da sizin gözünüzde bir arada oluyor sanırım. Klasik AKP zihniyeti.

Farklı düşüncesi olan birisini siyasi bir kalıba sokmak zorunda değilsin. Ben de sana terörist zihniyeti diyebilirim mesela ama hoş olmaz. Anlatabiliyor muyum?
 
En önemli maddeyi eklememişler... Yahu biz 20 yıl boşuna mı karanlık çağı yaşadık? Hani nerde yolsuzluk yapan kişilerin mahkemesi ile ilgili bir madde? Ben TRT'de canlı bir şekilde görmek istiyorum o mahkemeyi? Sorulmayacak mı bunların hesabı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı