TurkNet'in yeni fiyatı iyi mi?

Tek olayı taahhüt olmaması. Taahhüt olsaydı TurkNet tercih etmek için bir sebep yoktu ortada. Tabii ki diğer firmalardan da taahhüt istemeyenler olabiliyor, alt yapı sorgulamasına göre herkes istediğini firmayı seçebilir. Benim gördüğüm kadarıyla 1000 Mbps gelene kadar TurkNet bir rafa kaldırılır gibime geliyor.
 
2-3 ay önce TTNET'ten TurkNet'e geçmeyi düşünmüştük. Kurye yaklaşık 1 ay boyunca gelmediği için geçemedik. İyi ki de geçememişiz yoksa şu an 16 Mbps internete 140 TL ödüyor olacaktık.
 
Merhabalar, fiyat artışlarının ne kadar moral bozucu olduğunun farkındayız. Biz de maliyetlerimiz artmasa böyle bir artış yapmak istemezdik. Şu an için yapılan bu fiyat değişikliğinden yeni başvuru yapan kullanıcılar etkilenecektir. Mevcut abonelerimizin paket fiyatları 1 haziran itibariyle güncellenecektir.

Farklı bir forumda gelen cevap.
 
Biraz da ben yorumumu katıştırayım; Sosyal medyada ne kadar popüler insan varsa hepsine reklam yaptırmakla olmuyor ne yazık ki bu işler. Şahsen ben Turknet'e geçerken bu reklamları izledikçe tiksindim, reklamlar abartıdan başka bir şey değil. Hatta reklamlar geçiş sürecimi hiç bir şekilde etkilemedi. İnternetteki yorumları okuyarak geçiş yaptım. Geçtiğime de pişman değilim. Fakat bu yeni fiyat politikaları beni gerçekten üzdü. Rakip firmalar çok çok daha ucuz he bu hem de müşteri hizmetleri var. "Amma taktınız bu müşteri hizmetlerine" diyenleri duyar gibiyim ama basit sorunlarınız daha hızlı çözülebiliyor bu sayede. Müşteri hizmetlerinin önemini işiniz düştüğünde anlarsınız. Tekrardan hatırlatayım TurkNet'i kötülemek gibi bir amacım yok şuana kadarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Artık eskisi gibi uygun fiyatlı internet sağlamayacak gibi duruyor. He birde olayın şöyle bir boyutu var ki diğer firmaların bu denli zam yapacağını düşünmüyorum. İlla ki fiyatı daha uygun tutup TurkNet'ten ayrılan insanları kendilerine çekmek isteyecekler. Günün sonunda eğer ki ben daha uygun fiyata aynı hizmeti kullanabileceksem. Mantıklı olanı yapmayı yeğlerim.
 
Bazıları zam geldi diye firmaya hemen sitem edip farklı bir firmaya geçiceğini söylemiş. Hadi fiyatlardan dolayı memnun kalmadınız anlarım da cidden bu devirde ucuza internet bulabileceğinizimi zannediyorsunuz? TurkNet %40 zam yaptıysa emin olun ki diğer firmalarda bunun arkasında kalmayacaktır.
 
Bence aşırı zamlandı. GigaFiber kullanıcı olmama rağmen akşam iptal edeceğim.
Merhaba, mevcut müşterimiz olduğunuz için fiyat güncellemeniz 1 haziran itibariyle yapılacaktır. Fiyat artışı yapmayı biz de istemezdik ancak artan maliyetler sebebiyle bu durum kaçınılmaz oldu. Gigafiber kullanıcısı olarak yüksek hızlarda internete erişebilme imkanına sahipsiniz. Umarım bu hizmetimizden vazgeçmezsiniz🙏
 

Yeni konular

Geri
Yukarı