Valorant'ın geleceği hakkında düşüncelerim

Minecraft hariç her oyunun bir ömrü vardır, bana göre çoğu oyun bir adet para tuzağı gibi geliyor. Parayı veren düdüğü çalar mantığı.
 
@tarkkb 1 sene içerisinde yeni map de, ajan da, buff da geldi. Yani bir oyuna daha ne gibi güncellemeler getirilebilir ki?

Konuda bahsettiğim geçmiş maç izleme, map seçimi, rank sistemini düzeltme gibi şeyler gelebilir en basitinden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyunu bırakalı 1 aydan fazla olmuştur belki de ama yine de oyunun geleceği hakkında düşüncelerimi yazmak ve sizin de fikrinizi almak istedim. Oyun çıkalı 1 yıldan fazla süre geçmesine rağmen neredeyse adamakıllı hiçbir güncelleme gelmediğini düşünüyorum. Valorant da CS:GO gibi skinlerle çok uğraşıyormuş gibi geliyor. Oyuna çok önceden gelmesi gerektiğini düşündüğüm geçmiş maçları izleme, harita seçimi yapma gibi her oyuncunun isteyeceğini düşündüğüm şeylerin konusu bile açılmıyor. Toxic bir kitleye sahip ve rankınız ne olursa olsun bu kitleden kaçmak imkansız gibi bir şey. Rank sisteminin de bozuk olduğunu düşünüyorum. Örnek verecek olursam benim rankım platinken karşı takıma immortal-elmas karışımı adamlar gelmişti ve bizim seviyemizle alakaları yoktu. Bu ve bunun gibi olayları düzeltmedikçe, doğru dürüst yenilikler getirmedikleri sürece bence Valorant'ın popülerliği gittikçe azalacak ve yeni oyuncu çekemeyen, belirli oyuncu sayısıyla devam eden bir oyuna dönüşecekmiş gibi geliyor.

Her sezon sonu büyük güncelleme ve her hafta küçük (500 MB, 1GB) güncellemeler geliyor. Nasıl güncellemeler yeterli değil?
Toxic kitle konusuna gelirsek her Riot oyunu böyle.
 
Konuda bahsettiğim geçmiş maç izleme, map seçimi, rank sistemini düzeltme gibi şeyler gelebilir en basitinden.

Map seçimi gelirse oyun berbat olur, herkes en sevdiği haritayı açar ve eşleşme süremiz uzar üstüne de bazı mapler boşta kalır. 20-30 saniye de eşleşiyorsak 3-5 dakikaya kadar uzayabilir.
 
Dediklerin Valorant'a gelirse, bu oyunun CS:GO'dan farkı ne olacak?

Map seçme değil de banlama olabilir. R6 da ki gibi. Toplam 3 map gösteriyor. 2'sini banlıyorsun ve çıkan map oynanıyor. Onun dışında maç tekrarı gelmesi zorunda. Yaptığımız hataları görmemiz açısından.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı