Kaspersky FPS düşüklüğü yapar mı?

EldrithcWraith

Kilopat
Katılım
30 Ağustos 2018
Mesajlar
2.948
Makaleler
6
Çözümler
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
FPS düşüklüğü olur diye sürekli silip yüklüyorum. Kaspersky Security Cloud'u hem arkadan hem de alt taraftan kapatsam FPS düşüklüğü olur mu?
Sistem.
GT 1030.
8 GB DDR3 1333 RAM.
i3 3220.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Antivirüsler bilgisayarı zorlayabilir. Onun dışında indirdiklerinize dikkat ettiğiniz sürece bence pek antivirüs kullanmanın manası yok. Bir dosyayı indirmeden önce atın VirusTotal'e, yeterli.
 
Hocam FPS'inizi evet düşür çünkü siz oyun oynarken o arkada tarama vs. yapıyor ve sisteminizi kullanıyor bu da sizin FPS'inizin düşmesine neden olur. Silebilirsiniz arkadaşların dediği gibi eğer bilinçli bir kullanıcıysanız antivirüse gerek yok.
 
Teşekkür ederim, evet bayadır kastırıyor diye hiç antivirüs kullanmadım. Sadece virüstotal ile dosyalara tarama yapıyordum. Demin virüstotalde güvenilir bir programda trojan vs. çıktı fakat malwarebytesda çıkmadı. Sitede malware yazıyordu. Program unutulan keyleri yeniden bulmaya yarıyor. Bu yüzdende olabilir. Bu gibi durumlarda kullanırım diye indirip tamamen kapatacaktım aslında. Malwarebytes Service'yi kapatamıyorum, öyle olsa onu kullanacağım zaten.
 
Herkes anti-virüs kullanmayın demiş, sistemi zorlar demiş. Bunu ben dediğimde bana yanlış bilgilendirme yapmayın diye ceza vermişlerdi.

İsteyen şuradan bakabilir.
 
Teşekkür ederim, evet bayağıdır kastırıyor diye hiç antivirüs kullanmadım. Sadece VirusTotal ile dosyalara tarama yapıyordum. Demin VirusTotal'de güvenilir bir programda trojan vs. çıktı fakat Malwarebytes'da çıkmadı. Sitede malware yazıyordu. Program unutulan keyleri yeniden bulmaya yarıyor. Bu yüzdende olabilir. Bu gibi durumlarda kullanırım diye indirip tamamen kapatacaktım aslında. Malwarebytes Service'yi kapatamıyorum, öyle olsa onu kullanacağım zaten.

Hizmetlerden Malwarebytes service varsa onu durdurun ve çalışmasını el ile yapın otomatik açılmasın. Uygulamadan da kapatın gerçek zamanlı korumayı.
 

Geri
Yukarı