Sınırsız İnternete Geçiş Yapma

OmarPS33

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2015
Mesajlar
91
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yakında PS4 almayı planlıyorum ve PS4 de güncellemeler vs geliyor ve bi oyunun 10 gb bile güncellemesi olabiliyor. Ayrıca psn plus üyeliği de yaptıracağım. Ordan da her ay 2 oyun yüklediğimi düşünürsek kota daha ayın 5 de bitiyor. Sınırsız bir internete geçmek bu durumda farz kılınıyor. Ama asıl sorun babam, babam sınırsız internet yapmak istemiyor. Onu nasıl ikna edebilirm?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu zamanda sınırlı internet kullanan var :D Merak ediyorum sınırsız internet 50 lira bağlatabilirsin belki biraz daha pahalı olabilir belki de ucuz. Siz hâli hazırda ne kadar ödüyorsunuz?
 
Öncelikle biz aylık 36 TL ödüyoruz bunun içinde 25 mbps ve 10 GB kota var bu kotayi aştığınızda her 1GB ye 10 TL ödüyoruz. Tabi haliyle yaz aylarinda bu fatura 56-66 TL ye kadar çıkıyor.

E
Ülkenin şartları, yurtdışından 10 kat pahalı, 100 kat yavaş internet kullanıyoruz. :)
Evet bu konuda çok haklisin daha 2 hafta önce Almanya'daydım. Almanyada boyle birşey yok orada sadece internet hızını seçiyorsun kota diye bir terim yok yani ek para oduyorsan hıza ödüyorsun ama bizim burda acayip fiyatlara sinirsiz diye kotali internet satılıyor. :)
 
Sınırsız internette de AKK var. 75 GB indirmeden sonra hızını 3 mb/s'ye düşürüyorlar :yokartık: Kısacası İnternet kotan olmasa da PS4'de çok indirme yapacağın için internetin hemen yavaşlayacak. Şahsen ben indirme yapmasam bile AKK'yi ayın 7 ile 10'u arasında dolduruyorum :depresyon:
 
Ya
Sınırsız internette de AKK var. 75 GB indirmeden sonra hızını 3 mb/s'ye düşürüyorlar :yokartık: Kısacası İnternet kotan olmasa da PS4'de çok indirme yapacağın için internetin hemen yavaşlayacak. Şahsen ben indirme yapmasam bile AKK'yi ayın 7 ile 10'u arasında dolduruyorum :depresyon:
Zaten herhangibi bi indirme yapacaksam son 5-6 gun yapmayi planliyorum ki akk yi aşsam bile pek etkilemesin diye.
 
Ya

Zaten herhangibi bi indirme yapacaksam son 5-6 gun yapmayi planliyorum ki akk yi aşsam bile pek etkilemesin diye.
Şahsen ben indirme yapmasam da ayın 10'una gelmeden AKK'yi aşıyorum. Seni bilmem ama ayın sonunu beklemeden indirmelerini yap bence zaten yavaşlayacak elinde sonunda. Oyunlarını oynarsın internet yavaş olsa bile fakat internet yavaş iken oyun indirmen çok uzun sürüyor.
 
Kotayı öyle bir aş ki 100 TL yi geçecek bir fatura gelsin. Baban o faturayı ödeyince senin söylemene gerek kalmadan sınırsıza geçecektir zaten.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı