Neden ifade bırakma yasağı 1 ay?

@KeyN_N hocam ben çok umursamıyorum açıkçası. Bana ters olan çok fazla kişi var ve sırf yorum atmamı bekleyip saniyesinde kahkaha atan var. Ne ara okudun da yorumumun komik olduğu kararına vardın diye sorsan mesela bir şey demez. Çoluk çocuk çoğu umursadığına değmez. Ben umursamıyorum mesela daha da kinleşiyorlar :D
 
İfade atmasından rahatsız olduğunuz kişiyi engelleyebiliyorsunuz, ifade bildirimlerini engelleyebiliyorsunuz vs. Gibi seçenekler varken "ifade yasağı" gibi bir olay saçmalığın daniskası.

Rahatsız olan engellesin.
Kufrunden rahatsiz oldugunuz kisiyi de engelleyebiliyorsunuz.
O zaman kufur yasagini kaldiralim. Nasil mantik bu?
 
Toksiklik yapmadığın sürece ifade yasağı almazsın. Yorumlara toksik bir şekilde ifade atanların yemesi gereken bir ceza. Moderatörlere söyleseydin onlar hallederdi bu durumu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Abdullah_AKD inşallah atabilirsiniz diyeyim. Cezanız ne zaman bitiyor?
1646836589741.png

29 EKİM 2022
 
Son düzenleme:
Birisinin ifade cezası alması gerekiyorsa o da @Timur58 'dir. Felsefe kategorisinde yazılan yorumlar islam'a uyuyorsa 😍 bunu atıyor, eğer uymuyorsa 😂😡 bunları atıyor. Yazılan yorumlarının içeriğinin hiç önemi yok, adam uzunca kafa açan güzel bir felsefi yazı yazmış fakat gidip "haha" atıyor yoruma. Atmasın demiyorum sonuçta kullanma hakkı var fakat bunun için ceza veriliyorsa ceza alması gereken bir kişi kendisi.
Çok çelişkili konuştuğunuzun farkında mısınız? Bir kere yazılan yorumun İslam'a uygunluğunu anlaması için okuması gerek okursa da içeriği hakkında bilgi sahibi olur. Ve hic kimsenin düşüncesine karışamazsınız. Sizin kafanızı açan metin benimkini bulandırabilir. Felsefi metinler yoruma açıktır. Fikri sizle uyuşmayan kişilerin cezalandırılması gerektiğini düşünüyorsanız asıl siz cezayı hakediyorsunuzdur.
 

Geri
Yukarı