Neden ifade bırakma yasağı 1 ay?

• Konuyu başlatan 557260
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 2.586
Bir kere ben de o yasağı yemiştim açıkçası zaten o sistemin artık bir anlamının kaldığını sanmıyorum. Çünkü eskiden alınan ifadelerin toplam sayısı ve çeşidi görülebildiği için en azından bir şeye hizmet ediyordu ama artık tamamen görsel olarak kalmış bir özellik forumda. İfade bırakamasan bile çok takma.

Benim de geçen aklıma geldi bu, eskiden görünüyordu postbit alanında şimdi neden yok acaba.

@OMFG EPIC bu hak suistimal edin diye de verilmedi. Ek olarak başkalarını rahatsız etme gibi bir niyetim yok, kendinizle karıştırmazsanız sevinirim. Forum sahibi düşünerekten suistimal edenler için ceza getirmiş işte. Daha ne yapılabilir?

@OMFG EPIC bu hak suistimal edin diye de verilmedi. Ek olarak başkalarını rahatsız etme gibi bir niyetim yok, kendinizle karıştırmazsanız sevinirim. Forum sahibi düşünerekten suistimal edenler için ceza getirmiş işte. Daha ne yapılabilir?
Bunun suistimallik bir tarafı yok, nesini anlamak istemiyorsun ki? Rahatsız oluyorsan engelleyebiliyorsun hem bildirimleri hem de kişiyi. Yani konuştuğum Arapça değil, gayet anlaşılır. Hala neyi diretiyorsun anlamlandırmak güç.

Son düzenleyen: Moderatör:
@OMFG EPIC sonradan mesaja baktığında o kişinin ifadesi gözükmüyor mu sanıyorsun? :D Her neyse madem göz ardı etme hakkım varmış, sizin üzerinizde kullanayım. Sizinle uğraşacak ne zamanım var ne de sabrım var. Dediğim gayet açık, inşallah bu sistemi suistimal edenler minimum 1 sene ban yer de onların ifadesini görmek zorunda kalmayız. Burası da forum ayrıca sosyal medya değil. Engelleyince de tamamen göz ardı edilmiş olmuyor.

@Yeniçocuk yok hocam aslında olaylık bir şey yok. Arkadaş kendi adaletini sağlamaya çalışırken moderasyon cezası almış. Büyültülecek bir şey değil.

@OMFG EPIC sonradan mesaja baktığında o kişinin ifadesi gözükmüyor mu sanıyorsun? :D Her neyse madem göz ardı etme hakkım varmış, sizin üzerinizde kullanayım. Sizinle uğraşacak ne zamanım var ne de sabrım var. Dediğim gayet açık, inşallah bu sistemi suistimal edenler minimum 1 sene ban yer de onların ifadesini görmek zorunda kalmayız. Burası da forum ayrıca sosyal medya değil. Engelleyince de tamamen göz ardı edilmiş olmuyor.
Katılıyorum. Yukarıda senin mesajına 🤣 atan şahıs dahil birkaç sene şöyle güzelce banlanmaları gerekiyor. Adam sırf bir konuda bana ters düştü diye diğer konulardaki mesajıma 🤣 atıyor. Böylelerinin nasıl bir beyin yapısına sahip olduğunu merak ediyorum.

Yerinde bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Gereksiz yere gülücük veya kızgın emojisi atanlara az bile.

Size herhangi bir şey için hak tanımaları o hakkı suistimal edebileceğiniz anlamına gelmiyor. Steam'de de oyunu iade edebilme hakkı tanıyorlar ama, suistimal edecek olursanız bu hakkı elinizden alırız diyorlar. Aynı hesap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı