Acer Swift X Türkiye'de

Konatus

Kilopat
Katılım
5 Aralık 2015
Mesajlar
835
Yer
Tatooine
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Acer'in geçen sene duyurduğu, ne zaman ülkemize geleceği belli olmayan Acer Swift X resmen Türkiye'ye geliyor. Ryzen 7 5800u ve RTX 3050 bulunan bilgisayar, hem taşınabilirlik, hem uzun pil ömrü hem de yüksek performans amaçlıyor. 1.5 kilo olması ve böyle donanımlar bulunması, bilgisayarı bence çok cazip kılıyor. Fiyatı da 12769 TL'den başlıyormuş.
Acer Aspire 7'deki gibi H yerine U tabanlı bir işlemci bulundurması, işlemcinin hem TDP değerinin düşük olması hem de RTX 3050'yi besleyecek güçte olması gerçekten çok hoş. Bu bilgisayarın yaklaşık 3 ay Türkiye'ye gelmesini bekledim ama gittim sonunda Nitro serisi aldım.
Soğutma konusunda da hem işlemcinin u serisi olması hem de Acer'ın kullandığı fan sistemi sayesinde de bilgisayar çok başarılı soğutmaya sahip.
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. 2.4 kilo Acer Nitro 5 ve adaptörüyle birlikte yaklaşık 3 kilo ile toplu taşımaya binip üniversiteye gitmek gerçekten rezalet. Hem oyun oynamak hem de mühendislik-mimarlık gibi bölümler okuyup bilgisayar ihtiyacı olan ve bilgisayar alma düşüncesi olan arkadaşlar; Bence ürüne bir bakın düşünün inceleyin. Gerçekten almaya da değer.
1.5 kilo ve u serisi işlemci ile okula giderken adaptör götürmenize bile gerek olmayabilir bilgilerinize...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Almayı düşünüyorum ancak soğutma ve malzeme kalitesi konusunda yeterli bilgiye sahip değilim.Asus TUF dash f15 içinde pili iyi gidiyor deniyor.O model ile bu model arasındayım.Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
 
Almayı düşünüyorum ancak soğutma ve malzeme kalitesi konusunda yeterli bilgiye sahip değilim.Asus TUF dash f15 içinde pili iyi gidiyor deniyor.O model ile bu model arasındayım.Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Tuf dash f15 oyuncu odaklı. Bu daha çok iş öğrenci odaklı ama oyunculara da hitap ediyor. Yabancı kanallardan incelemesini izleyin soğutması iyi ama malzeme kalitesi hakkında bilgim yok.
 
TUF dash F15 oyuncu odaklı. Bu daha çok iş öğrenci odaklı ama oyunculara da hitap ediyor. Yabancı kanallardan incelemesini izleyin soğutması iyi ama malzeme kalitesi hakkında bilgim yok.

Teşekkürler. İzlediğim kadarıyla genel olarak güçten feragat edip hafiflik, uzun süre kullanılabilirliğe önem verilmiş bir model gibi. Açıkçası benim de en büyük istediğim uzun yıllar bir sorun çıkarmadan beni götürmesi. Acer'in Türkiye tarafı nasıl bilmiyorum bir problem çıkınca iletişimi vs kolay mıdır? Gerçekten tam benlik bir model Yazılım amaçlı kullanmayı düşünüyorum ancak arada oyunda oynuyorum. Surfing ve yazılımda 10 saat civarı götürebildiğini gördüm incelemelerinde. 4-5 senelik kullanımda sizce bir sıkıntı çıkarır mı? 4-5 sene rahat kullanma açısından bu tarz PC'ler mi yoksa Gaming laptoplar mı daha uzun yıllar gidiyor?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı