Altyapıya baktım 64 mbps dowload hızı var geçmeli miyim?TurkNet'in sitesinden altyapı sorgulatın eğer varsa gözünüz kapalı geçin yoksa hiç uğraşmayın aynı şeyin laciverti olur yoksa. Ayrıca geçmeye karar verirseniz size kod veririm onu girerek kayıt olursanız 1 ay siz 1 ay da ben beleş kullanırız.
Haziran ayında 139TL olacak tarife fiyatı. Sizin için uygunsa bence en iyi seçeneklerden biri. Uzun zamandır Türknet kullanıyorum, memnunum. Bölgem Gigafiber planlarının olduğu bölge olduğu için de ayrıca şanslı sayıyorum kendimi.
Haziran ayında herkez aynı parayı ödücek mi?Şu anda sadece hali hazırda müşterisi olanlara 100 TL, yeni geçecekler 140'tan başlıyor. Diğerleri şu anlık daha iyi bir alternatif olabilir fiyat açısından.
Haziran ayında herkez aynı parayı ödücek mi?
Türkneti önerir misiniz?Haziranda herkes 140 ödemeye başlayacak işte. Ama o zamana kadar diğer sağlayıcılar da zam yer diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.