Asus N900 vs TPLink9980

Wireless çıkış gücüne ve antenlere baktığımızda Asus daha üstün duruyor.
Fiyat olarak da Asus daha üstün ama. :D Galiba bu fiyat aralığında en düzgün modemler bunlar. Ama Asus'da anten olmaması, kafamı karıştırmadı değil. Yada var, ben görmedim. :D Kutusunda falan yoktu.
 
Asus üzerinde 3x2dBi anten var iken TP-Link ise 2 adet 3.5 dBi antene sahip. Arada çok fark olmamasına rağmen Asus'un çıkış gücünün daha yüksek olması Asus'un alınabilirliğini arttırıyor.

Ama TP-Link işini iyi biliyor. Üzerine koyduğu antenlerle çekim gücü konusunda daha çok kişiyi kendine çekiyor. Ama bilinmeyen ise Harici antenler sadece 5 GHz bandında çalışıyorlar. 2.4GHz için 2 adet dahili anten mevcut :) .
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı