CHP Mv Tuncay Özkan: Selahattin Demirtaş'ın içinde olduğu durum hukuksuzluktur

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
46.030
Makaleler
52
Çözümler
581
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
6-7 Ekim olaylarıyla bilinen Selahattin Demirtaş'ı barış insanı ilan eden Özkan, Selahattin Demirtaş'ın içinde bulunduğu durumun hukuksuzluktan ibaret olduğunu, uzun süredir ceza evinde olan Demirtaş'ı ziyaret ettiğini, gene de ziyaret edeceğini ve içindeki bulunduğu durumdan kurtulup ilerleyen zamanlarda TBMM'de görev alacağını belirtti. 6-7 Ekim olaylarında Demirtaş o zamanlarda olan olayları daha da gaza vererek halkı sokağa davet etmişti. Bunun sonucunda da 2 polisimiz şehit ve 31 vatandaşımız o olayda hayatını kaybetmişti. Konu hakkındaki tam açıklaması da bu şekildedir:

"Selahattin Demirtaş'ın içinde bulunduğu durum hukuksuzluktur. O nedenle cezaevinde ziyaret ettim. Yine ederim. Demirtaş siyaset adamıdır, barış insanıdır. Demirtaş cezaevinde değil, politika üreten bir lider olarak önümüzdeki günlerde TBMM'de yerini alacaktır."

 
Son düzenleyen: Moderatör:
CHP'nin güzel bir temizliğe ihtiyacı var ama bunu kim yapacak o belirsiz.
 
Olayın hukuksuzluk olduğu açık zaten. Yıllar boyu yargılanması bitmeyen bir insan var ortada. Ceza alacak mı, ne kadar alacak hâlâ belli değil. Belki de olası alacağı cezadan bile uzun süredir içeride bulunuyor. Siyasetçi, iş insanı, gazeteci birçok insan için geçerli bu. Birçok komutan da zamanında anlamsızca uzun yıllar içeride tutuldu.
 
CHP'nin oy almak için SJW gibi davranması iyice itici hale geldi, aldıkları oyun önemli bir kısmı alternatifsizlikten geliyor yoksa CHP mevcut hükümetin laciverdi, fazlası değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Adam haklı. Varsa ellerinde kanıt, suç, herhangi bir durum versinler kanıtlar dahilinde adama müebbet hapis cezası onasınlar, neyi bekliyorlar. Bir kişi yıllarca tutuklu olmaz.

Neyin kanıtını arıyorsunuz, elinizde internet var, Apo'culuk yapan, dağlarda teröristlere fotoğrafı olan, direkt Öcalan'la masaya oturan adam daha büyük ne suç işleyebilir?
 

Geri
Yukarı