Sürekli bilinmeyen numaralar arıyor

BatuRyz

Decapat
Katılım
29 Kasım 2021
Mesajlar
585
Çözümler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Özel güvenlik görevlisi
Beni sürekli bilinmeyen numaralar arıyor. Hep Ali bey ile mi görüşüyorum ya da Ali ile mi görüşüyorum diyorlar. Artık gına geldi. Bir keresinde banyodan çıkarken bir numara aradı. "Ali ile mi görüşüyorum?" Ali yok dedim. Öylesindir, öylesindir demeye başladı. Sinirlendim, kapadım telefonu. Sürekli engelliyorum numaraları. Nasıl kurtulabilirim tamamen?
 
Tamamen kurtulmanın bir yolu maalesef yok. Telefonunuz ayarlarından "Yabancı numaraları engelle" gibi bir buton varsa ona basarsanız rehberinizde olmayan numaralar çalmaz. P20 Lite telefonumda öyle bir özellik vardı, sizin telefonunuzda var mı yok mu bilemiyorum.
 
Tamamen kurtulmanın bir yolu maalesef yok. Telefonunuz ayarlarından "yabancı numaraları engelle" gibi bir buton varsa ona basarsanız rehberinizde olmayan numaralar çalmaz. P20 Lite telefonumda öyle bir özellik vardı, sizin telefonunuzda var mı yok mu bilemiyorum.

Hocam bu aralar önemli numaralar beklediğim için yabancı numaraları engelliyemiyorum bende Huawei P30 Lite kullanıyorum artık bayağı sinirlendim bu Ali herhalde birilerinden borçlu herhalde.
 
Numarayı senden önce Ali diye biri kullanmış olabilir. Babamı sürekli bankadan arıyorlardı şu kişi misin? Telefonu ona verin gibi. En son artık yeter deyip numarayı değiştirmiştik. Önemli aramaları aldıktan sonra operatörünüzle görüşüp numarayı değiştirebilirsiniz.
 
IMG_20220321_114608.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı