13 yaşında nasıl para kazanılır?

  • Konuyu başlatan ibom
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 4B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece 10TL yatırır öyle ilerler yani kaybetse bile kaybedeceği 10TL.
Ağzından bal damlıyor 10TL'yi kaybetse ne olur kaybetmese ne olur?
Anlamıyorsunuz hesap açımı da kullanımı da +18.
Hocam annesinin kartını izin alarak kullansın ya da kendi İninal kartını kullansın.
Bu tür kripto işleri için Paribu, Binance güvenilir midir?


Çocuğun parası yok koine girsin alıp satım yaparak para kazansın diye diyoruz. Bir de konulara yazmadan önce bir okuyun.
IQ Option kullan daha iyi.
 
O parayı nasıl kriptodan kazansın bu kadar kısa süre içinde bu bir. Önerdiğiniz coin ayrı rezillik bu iki.
 
Ama 1, 77'yi kaybetsen ne olur kaybetmesen ne olur ben kullanıyorum gayet iyi düşünce alıyorsun artınca satıyorsun bu kadar. Ama aldığın zamanki ücretten fazla olduğunda satsın ve çok fazla düşmesini beklesin yeter.

Ağzından bal damlıyor.

Tamam hocam 10 TL ile girsin ertesi gün telefon cepte.
 
Ağzından bal damlıyor 10TL'yi kaybetse ne olur kaybetmese ne olur?

Hocam annesinin kartını izin alarak kullansın ya da kendi ininal Kart'ını kullansın.

IQ Option kullan daha iyi.

O uygulama ödeme yapmıyor diye duydum yakınlarımdan.
 
Kardeşim coin zamanına daha var. Tanıdık birinin yanında çıraklık olarak ise girersin ben lisedeyken amcamın yanında çalışıyordum okuldan sonra.
 
Kripto alımı, satımı veya benzeri sadece yetişkinlerin yapabilmesi yasal olan dijital işlemleri önererek yasa dışı bir iş yapıyorsunuz ve suça teşvik ediyorsunuz.

Arkadaşın sorusuna verebileceğim tavsiye ise şudur: Zamanını öğrenmeye ve kendini geliştirmeye harca. Diğer telefon sahibi yaşıtlarına bakıp veya ihtiyacın olduğunu düşünüp de üzülme. Telefon, bilgisayar veya benzeri teknolojik aletler hayatta senin amacın olmasın. Bu araçlar ancak senin iletişim kurmanda, öğrenmende, eğlenmende vb. durumlarda ancak araç olabilir. Sen öncelikle öğrenim hayatında başarıyı kovalarsan bursluluk sınavını kazanabilirsin. Ailende çalışan insanlara da boş vakitlerinde yardımcı olarak emeğinin karşılığını da alabilirsin. Ama bu seçenek imkânlara bağlı.

Ve son olarak biraz da nükteli bir tavsiye vermek isterim. Takım elbiseni giy, saçlarını güzelce tara, fiziksel görünüşün tertipli, düzenli olsun. Sonra aile büyüklerinin karşısına çık ve güzel bir anlatım diliyle telefon almalarını rica et. Tabi eğer ailenin maddi durumu buna elveriyorsa.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı