Kullandığınız en iyi kulaklıklar hangisi?

C100SI ve T460BT'den Soundcore Life Q10'a geçişim çok hoş oldu benim için, parasına göre daha iyi ses kalitesi sunabilen bir kulaklık olduğunu sanmıyorum. C100SI'ye yakın sesi, ama T460BT... Oyuncak gibiydi, ses dipten geliyordu. Hi-Res Audio fark ediyor.

Umarım kulaklarım K712 Pro kullandığım günleri de duyar.
 
800TL'ye Anker SoundCore Liberty 2 Pro almıştım. Çok güzel bir Bluetooth kulaklık.

Kullandığım EQ:
Screenshot_20220324-092717_Soundcore~2.png
 
Takstar Pro 82. Maalesef kulaklık fiyatları uçuk olduğu için sık sık değişim yapamıyorum ya da üst seviye cihazlara alamıyorum.

Sennheiser CX300S kulak içi kulaklığın kulak sağlığımı etkilemesi sonucu kulak üstüne geçmek istememle beraber aldığım kulaklıktır kendisi. Zamanında 800TL'ye almıştım ve oyuncu kulaklıkların satıldığı paraya bunu alabilmek çok iyi bir şeydi bana kalırsa.
Kuzenimde SHP9500
9500 hala satılıyor mu? Yerini 9600 aldı sanıyordum.
Benim de denemek istediğim bir model ama malum açık kulaklıkları kullanmak için sessiz bir yer gerekiyor. Ayrıca 9500'ün basslarının çok kötü olması da biraz endişelendirici. Daha önce açık kullanmadığım için bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu.
 
İki yıldır WH-1000XM3 kullanıyorum, ilk ANC kulaklığım olduğundan mıdır nedir dinlediğim müziğin içine en iyi sokan kulaklığım bu sanırım. Yalnız yıllar önce Sennheiser CX300 kullanmıştım, onun ses kalitesini çok beğeniyordum, ne yazık ki ömrü fazla uzun olmamıştı.

En f/p kulaklığım ise şu an hala yedek olarak kullandığım Sennheiser kulakiçi modeli ama hangi model olduğunu bilmiyorum. 6 yıl önce Amazon.com’dan Sennheiser MM 50 iP diye bir kulaklık almıştım kargo dahil 15 dolardı (o dönem belli bir fiyatın altına gümrük vergisi yoktu), onu 2 yıla yakın sabah akşam kullandım ve sonunda bozuldu. Amazon’a yazdım, Sennheiser ile görüşün dediler, Sennheiser da o model artık üretilmediğinden yerine şu an adını bilmediğim bir modeli yolladı değişim için. 4 yıldır da o kulaklık benimle ve sıfır sorun yaşattı. 6 yıl önce 15 dolar verdim ve 6 yıldır o 15 dolarlık harcamayı suyunu çıkararak kullandım. Şimdi yedek kulaklığım olduğundan tahminen birkaç yıl daha sorunsuz gider.
 
Uzun süre Samsung'un ve Philips'in klasik earbud tipi kulaklıklarını kullandıktan sonra 2013'te Ultimate Ears'ın bir silikonlu modeline geçmiştim. Aradaki ses kalitesi farkı ve aldığım keyif inanılmazdı.

Sonra elimden bir sürü kulaklık geçti, şu an KZ ZS5 v1 kullanıyorum ama o geçişteki net farkı bir daha hissedemedim. Herhalde bir 100$ üzerine çıkınca bir daha o zıplamayı yaşayacağım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı