Lenovo laptop oyun oynarken şarj azalıyor

alperbeta

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2020
Mesajlar
256
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kaç gündür lenovo cihazimdaki prizdeyken şarj azalma olayından bahsediyordum. Lenovo turkiye forumunda cihazin garantiden gelip yine aynı sorunu yasadigimla ilgili konu acmistim ve forum admini ve moderstoru dalga gecercesine cevap veriyor. Kafayi yemek uzereyim. Umarim teknik servis de doa raporu vermemek icin boyle bahaneler uretmez. Kendi adaptorunun laptopu besleyebilmesi gerekmiyor mu?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20220329-195736_Opera.png
    Screenshot_20220329-195736_Opera.png
    299,6 KB · Görüntüleme: 487
  • Screenshot_20220329-203326_Opera.png
    Screenshot_20220329-203326_Opera.png
    411,4 KB · Görüntüleme: 479
Böyle bir tavır içinde olamazlar! Aa kabahatlerini kabul edip ürün içerisinde 135w'den yüksek adaptör koyacaklar ya da ürün iadesi alacaklar. Böyle saçmalık olur mu?
 
Kaç gündür Lenovo cihazimdaki prizdeyken şarj azalma olayından bahsediyordum. Lenovo Türkiye forumunda cihazin garantiden gelip yine aynı sorunu yasadigimla ilgili konu acmistim ve forum admini ve moderstoru dalga gecercesine cevap veriyor. Kafayi yemek uzereyim. Umarim teknik servis de doa raporu vermemek icin boyle bahaneler uretmez. Kendi adaptorunun laptopu besleyebilmesi gerekmiyor mu?

Linç yemek istemem ama bana hiç dalga geçiyormuşcasına konuşuyor gibi gelmedi siz biraz gergin olabilirsiniz. Konu hakkında anladığım kadarı ile adaptörün gücü bilgisayara yetmiyor orijinal ve daha güçlü bir adaptör almanızı tavsiye edebilriim.
 
Linç yemek istemem ama bana hiç dalga geçiyormuşcasına konuşuyor gibi gelmedi siz biraz gergin olabilirsiniz. Konu hakkında anladığım kadarı ile adaptörün gücü bilgisayara yetmiyor orijinal ve daha güçlü bir adaptör almanızı tavsiye edebilriim.
Sizin söylediğiniz yanlış neden; Eğer ki bu ürün "gaming" bandında satılıyorsa, kullanıcının ihtiyacına karşılık vermek zorunda. Kullanıcı oyun esnasında şarjda kullandığı ürünün şarjı bitiyorsa bu bir sorundur. Satıcıyı yeni adaptör almaya zorlayamaz. Ya şirket hatasını telafi edecek ya da ürünü iade alacak.
 
Sizin söylediğiniz yanlış neden; Eğer ki bu ürün "gaming" bandında satılıyorsa, kullanıcının ihtiyacına karşılık vermek zorunda. Kullanıcı oyun esnasında şarjda kullandığı ürünün şarjı bitiyorsa bu bir sorundur. Satıcıyı yeni adaptör almaya zorlayamaz. Ya şirket hatasını telafi edecek ya da ürünü iade alacak.
Alınan Leptop nasıl performansı var bilmiyorum ancak verdikleri cevaba bakacak olursak ürünün "Leptopunuz şarjda iken şarjıazalmayacak her oyunda tam performans gösterecek" gibi bir iddaa sının olmadığını idea pad olmasından çıkarabiliyorum satılan ürünün üstüne garantide herhangi bir ekleme yapıldığınıda ilk defa sizden duydum açıkcası
 
Bunu ilk MSI başlattı, Acer takip etti şimdi sıra Lenovo'ya gelmiş demekki. Bazı ülkelerde durum böyle ne yazık ki; başka ülkere başka sarj cihazı koyabiliyorlar. HP'de öyle yapıyor bazen, dikkat edin derim.
 
@494722 bir noktaya kadar dogru ama şarjdan yeme gayet sık yaşanılan bir durum.
Sık bir durum olması doğru anlamına mı gelir peki? Tüketici satın aldığı ürünü vadedilen şekilde kullanamıyorsa bu sorun firmayı bağlar tüketiciyi değil. Aşağıda ki mesajı ürünün tanıtım sitesinden aldım. Satırda "En yeni yüksek bütçeli oyunları, en yüksek performansta oynayın" vadini ürün karşılayamıyor. Bu nedenle ürüne ek olarak adaptörde isteyebilir iade de edebilir.

Fazlasıyla göz alıcı tasarımlarda üst düzey oyun deneyimi​

Gücünü 10. Nesil Intel®Core™ H-Series işlemcilerden alan IdeaPad Gaming 3i'de, bambaşka bir oyun deneyimi yaşayın. 5.0 GHz saat hızına, 6 çekirdeğe, 12 MB Intel® Smart Cache'e Intel®Thermal Velocity Boost, Intel®Dynamic Tuning ve isteğe bağlı Intel®Wi-Fi 6 özellikleriyle, en yeni yüksek bütçeli oyunları Ideapad Gaming 3i'de en yüksek performansta oynayın ve yayınlayın.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı