Yakışıklı olmak nasıl bir duygu?

Göreceli değil arkadaşım anlamıyorsun yüz hatlarıyla oranlarla ilgili o senin şahsi görüşün.

Sen anlamıyorsun. Eğer biri seni seviyorsa sen zaten onun için yakışıklısındır.

İnsanların şahsi görüşüne göre kendini yargılayıp ezik ve çirkinim dersen ve kendine inanmazsan ne anlamı kaldı.

Senin hayatını insanların sözleri mi yönetiyor? Hayır sen yönetiyorsun ama sen bu yönetimi gidip insanların sözlerine göre devam ettirirsen ne anlamı kaldı.

Git bir salona gir, vücut yap, saçını uzat, tarzını vs kendi beğeneceğin şekilde değiştir. Hayatında hiçbir yer edinmeyen boş konuşan kızların da sözlerini dinleme.

Kimler kimler ile birlikte. Her şey yakışıklılık değil anlayamadınız gitti.

İstediğin kadar yakışıklı ol dede olduğunda zaten yakışıklılık gidecek. Gelip geçici şeylere bu kadar takmanın bir anlamı yok.
 
Eskiden yakışıklı olmak hoşuma giderdi falan ama artık fikrim değişti. Güzel bir duygu değil. Yemek yersin sana bakarlar, top oynarsın sana bakarlar, sürekli birileriyle haber yollarlar falan. Ben bu konularda biraz utangacım, mesela birileri bakarken yemek yiyemem veya atıyorum top oynuyorsam rahat oynayamam, bazen sürekli gözlerin senin üzerinde olduğunu bilmek çok rahatsız edici oluyor. Bir yerden sonra çok sıkıcı oluyor bu durum. Ayrıca yakışıklı olmak da bazen fayda etmiyor. Normalde gözümü kırpsam kız tavlayabilecek biriyim ama hoşlandığım kişiyi etkileyemedim.
 
Ben orta tipliyim, arkadaşım yakışıklı biri. En büyük avantajı sosyallik katması sanırım. Kızlar olsun erkekler olsun benimle değil onunla takılmak, tanışmak istiyorlar. Ben de sap gibi kalıyorum. :D Diğer avantajı ise özgüven katması. İnsanlar onunla iletişimde olmayı seviyor ve ona göre davranıyor.
Dezavantajı ise sürekli gözlerin onun üzerinde olması. Bir süre sonra sıkılıyor.
 
Sallayın hocam, takmayın kafaya. Ergenlik bitene kadar yakışıklı/tipsiz sıfatlarını uygun bulmuyorum. Çünkü vücudun değişecektir.
 
Çirkin ezik bir insanım sadece merak ediyorum yakışıklı olmak nasıl bir duygudur arkadaşlar?

Uzun ilişki yapınca aynaya bile bakmıyorsun kirvem o yüzden belli bir süre sonra ne güzelliğin ne de yakışıklılığın bir anlamı olmuyor açıkçası kalpler bir olsun fiziki özellik manken değilsen bir önemi yok.
 
Bir noktaya kadar dışarıda veya herhangi bir mekanda kadınların seni süzmesi özgüvenli hissettiriyor ve ister istemez egonu tatmin ettiriyor. Ama bahsettiğim iki hissiyatın nasıl bir duygu olduğuna alıştığın an kadınlar tarafından süzülmenin sıradan bir şey olduğunu anlıyorsun ve artık ayrıca olarak sana bir şey hissettirmediği bir noktaya geliyorsun.

Sosyalleşmenin çok kolay olduğunun bilincinde oluyorsun. Çünkü girdiğin bir mekanda insanların ilgi merkezinde oluyorsun ve bu da yabancılarla konuşup tanışmanı yani arkadaş edinmeyi kolaylaştırıyor. Bir kafe veya restoranda çalışan garsonlar size daha ilgili davranabiliyor. Kısaca sosyal statü sağlamak çok kolay oluyor. En azından benim için öyle.
 
Göreceli değil arkadaşım anlamıyorsun yüz hatlarıyla oranlarla ilgili o senin şahsi görüşün.

Altın oran diye bir gerçek var insanların çıkardığı. Hani yüz hatlarıyla denk mi diye, sen yüzünü çıkartıp yerine başka bir yüz koyabilir misin de bu sıralamada yerini değiştirebilirsin?

Altın Oran

Göreceli değil(!)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı