Cloud 2 879 TL

Evet iyi bir ses kartı varsa kesinlikle Cloud Alpha alınır. İyi bir ses kartı olmayıp bütçe de varsa Cloud Alpha + HyperX ses kartı ile de denenebilir.

İyi bir ses kartı olmayan için yine Cloud 2 tercih edilebilinir. Malum düzgün bir ses kartı parası ile bir üst segment kulaklık bile alınır.
 
Hocam demek istediğimi anlamadınız sanırım. HyperX firmasının daha iyi kulaklıkları varken neden sırf gidip Cloud 2 kullansın ki? Gidip Cloud 2 Wireless veya Cloud Alpha S gibi Cloud2'den daha iyi kulaklıklar kullanıp bunları önerebilecekken neden Cloud 2? zaten sponsorlar ürünün reklamını yapsın diye bedavaya getirtmiyor mu bu kulaklıkları? veyahut çok daha ucuz bir paraya?...
Halihazırda mükemmel olduğu son kullanıcıya ittirilmiş bir ürün varken neden yeni bir ürün denesinler ki? Ya da şöyle diyeyim. 500 lira bile etmeyecek eski teknoloji bir kulaklığı %100 karla satmak varken neden daha yeni bir teknolojiye para basıp kafa patlatsınlar ki?

Zaten sponsorlar ürünün reklamını yapsın diye bedavaya getirtmiyor mu bu kulaklıkları? Veyahut çok daha ucuz bir paraya?
Sadece ürün değil, 2-3 aylık gelirleri de bedavaya geliyor :D.
 
Cloud Alpha değil de Cloud Core ve solocast mikrofon olan şu paketi almayı planlıyorum:


Cloud Core hakkında pek bir bilgim yok ama genellikle satıldığı fiyat segmenti için pahalı olduğundan tercih edilmiyor, solocast ile alınca da Cloud Core'da 300 solocastte 150 TL'lik indirim oluyor. Bence alınmaya değer bir paket.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı