R7 240 modeli ise gereğinden düşük FPS alıyorsunuz.
V-Sync açıkmı bir kontrol edin veya darboğaz olabilir.
R7 200 modeli.
Kapalı bütün ayarlar.
Oyun optimizasyon özürlüsü. GTX 1660, Ryzen 5 2600, 8x2 bellekler ile yer yer 100 FPS görüyorum. Oyun içinde alabildiğim en fazla FPS 200 oluyor, orası da gökyüzüne falan bakarken işte.İşlemcin 100 FPS ve dahası çizebilecek gücünde.
Alabileceğin en fazla FPS zaten 50-60 civarı. Çok da zorlama, değerler normal gibi.
Oyun optimizasyon özürlüsü. GTX 1660, Ryzen 5 2600, 8x2 bellekler ile yer yer 100 FPS görüyorum. Oyun içinde alabildiğim en fazla FPS 200 oluyor, orası da gökyüzüne falan bakarken işte.![]()
Alabileceğin en fazla FPS zaten 50-60 civarı. Çok da zorlama, değerler normal gibi.
Ben Valorant'ta yüksek ayarlarda daha yüksek FPS alıyorum desem saçma gelebilir size ancak öyle. Bu durumla karşılaşan bir sürü yayıncı YouTuber gördüm daha öncesinde, ayarları bahane etmeye çok gerek yok. İstersen senin için yorumumu düzenler oraya 70 FPS yazarım sıkıntı değil.Ben neden 1080P'de düşük ayarlarda 70 FPS alıyorum sistemim:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.