Pasaport olmadan yurt dışı telefon IMEI kaydı yapılıyor mu?

saul g00dman

Kilopat
Katılım
11 Haziran 2018
Mesajlar
1.687
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, pasaport olmadan yurt dışı telefona IMEI kaydı yaptırılma şansı var mı? Örneğin Gürcistan'a Kıbrıs'a kimlik ile gidilebiliyor 1 günlüğüne oraya gidip geri dönüp pasaport olmadan IMEI kaydı yapılıyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
e-Devlet'ten ücretsiz süreyi uzatabilirsiniz 3 ay uzatıyor sanırım ondan sonrada parayla kayıt edersiniz.
Parayla kayıt ediliyor fakat pasaportta gerekli sanırım. İşte yukarıda dediğim gibi yapsam , sonuçta yurt dışına çıkıyorum pasaport gerekir mi IMEİ kayıt işleminde?
 
Evet kimlikle de oluyor. e-Devlet üzerinden kayıt yaparken kimlik seçiyorsunuz pasaport yerine.

Kimlikle de oluyor. Fakat şöyle bir durum var. IMEI kayıt edilen kişinin, üzerine olmak zorundadır hatlar. Başka şahısa ait hatlar kullanılamıyor.
 
Kimlikle de oluyor. Fakat şöyle bir durum var. IMEI kayıt edilen kişinin, üzerine olmak zorundadır hatlar. Başka şahısa ait hatlar kullanılamıyor.
Mesela hat babamın üzerine, atıyorum Gürcistan’a 1 gün gidip geri dönüyor ardından hat’a imei kaydı için başvuruda bulunsa 2800 TL’yi verdikten sonra sorun olmuyor?
 
Mesela hat babamın üzerine, atıyorum Gürcistan'a 1 gün gidip geri dönüyor ardından Hat'a IMEI kaydı için başvuruda bulunsa 2800 TL'yi verdikten sonra sorun olmuyor?

Şöyle hocam kayıt edebilirsiniz mesele o değil. IMEI kimin üzerine kayıt edilirse sadece o kişinin üstüne ait hatlar çalışıyor. Başka kişinin taktığı hat çalışmıyor. (Örnek olarak telefon sizin üstünüze kayıtlı kullanıyorsunuz, satmaya karar verdiniz telefonu. Ben alıcıyım aldım telefonu, kendi hattımı taktım çalışmıyor SIM kart)
 

Geri
Yukarı