Hayallerimizi Paylaşalım

@byb32k3 Tekrar oku istersen ''çekirdeğe inmek'', ''magmada yüzmek''. Ayrıca çekirdek ile katı katman arasında boşluk bir kısım var. Yer çekimi o bölgede bulunmuyor.
 
Üzerinde çalıştığım mobil oyun projemin tutması, O oyun sayesinde para kazanabilmem ve kazandığım parayı biriktirip. İleride arkadaşlarımla yazılım/oyun alanında önemli işlere imza atmak, global anlamda sevilen bir oyun yapmak ve programlama yeteneğimi ileri derecelere getirip, biraz da girişimcilik ile arkadaşlarımla büyük bir firma haline gelmek.

En büyük hayalim ise yukarıda yazdıklarımın gerçekleşmesi ve günün birinde bu yazdığım yazıyla karşılaşmam ve tam bu anı hatırlamak :D

Projeniz nedir acaba ?
 
Projeniz nedir acaba ?

Racing fever, Traffic racer gibi oyunlardan esinlenerek yaptım, kodlamaların %90 bana ait(direksiyon ve garajda arabanın etrafında dönmek için gerekli scriptler benim değil.). Grafiklerin ise çoğu hazır, çevre modellemelerini ve arayüzü ben yaptım birtek.
Screenshot_1.jpg

Screenshot_142.jpg

Screenshot_2.jpg
 
Hayalim yazılımcı olmak iyi bir şirketde çalışıp sonra kendi şirketimi kurmak :) @Foxie uygulamanız güzel olmuş, kendi telefonum yok ama yayınlamışsanız arkadaşlarıma önereceğim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı