LoL lane ve main önerisi

randomcervus

Decapat
Katılım
21 Ağustos 2021
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selam LoL'e yaklaşık 6 ay önce başladım, ilk başlarda derecelide şampiyon falan denediğim için Elohell'e girdim o yüzden hem Win Rate'mi hem de demirden çıkmam için şampiyon önerebilir misiniz?
 
Sabırlı bir oyuncuysan Solo Q Nasus'u tek geçerim late de siler süpürürdüm zamanında elo hellden beni çıkarmıştı hatta dia 1'e kadar yürümüştüm.
 
Bırak lane'i Jungle oyna. Oyunun kralı jungledır. "En üst seviyede oynadım oynama sürem 9K saat. :D"
Zaten bir ara Jungle maindim zaten fotoğrafımdan anlarsın, ama oynuyorum oyunumu 3/1/2 oynadığım ve erken oyunda Yasuo, Aatrox ve Vayne'mizi kastırmama rağmen takım arkadaşlarım late game'de yenilerek suçu bana atmaya başladı benim bu olaydan sonra mentalim kırıldı.
Yorick önerir misiniz?
 
Zaten bir ara Jungle maindim zaten fotoğrafımdan anlarsın, ama oynuyorum oyunumu 3/1/2 oynadığım ve erken oyunda Yasuo, Aatrox ve Vayne'mizi kastırmama rağmen takım arkadaşlarım late Game'de yenilerek suçu bana atmaya başladı benim bu olaydan sonra mentalim kırıldı.
Yorick önerir misiniz?

Yorick'te çok farklı denmez sadece olayı kule almak split atmak falan. Güvenebileceğin takım arkadaşların varsa neden olmasın?
 
(...)mentalim kırıldı.
1) Rakip takımı susturun. Bir şartı falan yok ciddi oynayacaksanız susturun.
1.1) Emote falan filan her ne varsa hepsini kapatın.
2) Eğer moraliniz kolay bozuluyorsa kendi takımınızı da susturun. Biraz harita takibi öğrenmeniz gerekebilir ama mentaliniz size teşekkür edecektir.
2.1) Düşük eloda pingleri de susturun. 1000 maç oynasanız bile bir yetenek kullanma pingi görmeyeceksiniz zaten.
3) Kazandığınız maçlarda "gg ez" gibi ifadeler yazın. İyi ego yükseltiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı