Mac Os X 10.7 Güncelleme Sırasında Bilgisayar Kapanıyor

OĞUZTÜRK

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2013
Mesajlar
41
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Research Asisstant
​Merhabalar, Bilgisayarımda yüklü olan Mac Os x 10.7 sürümünü, client güncelleme paketiyle sorunsuz olarak 10.7.1 e yükselttim. Aynı şekilde 10.7.2 paketini yüklemeye çalıştığım sırada, belli bir süre sonra yükleme tamamlanmadan bilgisayar kapanıyor, yeniden açtığımda güncellemeye devam etmiyor. Acaba sorun nedir, sisitemi nasıl güncelleyebilirim. Herkese şimdiden teşekkürler.
 
Neden Combo paket ile denemiyorsunuz?

10.7.2 yi combo paket ile denedim, yüklemenin bitmesine yakın 5-6 dk kala bilgisayar kapanıyor. Reset atma olayı yok. Bir türlü yükleyemedim. Sorun nedir acaba?

- - - Güncellendi - - -

10.7.2 güncelleme paketi combo client versiyon idi, acaba sadece client versiyonu var mıdır? 10.7.0 dan 10.7.1 'e i client paket ile güncelleyince sorun çıkmamıştı.
 
Bu sisteme neden doğrudan 10.8.5 kurmuyorsunuz?

Aslında sıfırdan kurmayı denedim ancak bilgisayar açılışta devamlı reset atıyor. Ben de mevcut yüklü olan 10.7.1 sistemi güncelleyeyim dedim, 10.7 sistemi doğrudan 10.8.5 e nasıl güncelleyebilirim, sıfırdan kurulum yapmam şart mı?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı