EA Play 1 aylık alınca FIFA 22 oynanıyor mu?

10 saat deneme sürümü oluyor fakat ileride üyelik boyunca oynayabilirsin şu an FIFA 21 de olduğu gibi. Bazı sitelerden oyunları offline oynamak için 10-15TL'ye satın alabilirsin çalıntı hesap olmuyorlar kendi hesapları sadece kiralıyorlar gibi düşünebilirsin.

Eğer Origin hesabı ise aynı anda girişte hesabı kilitliyor 72 saat açılmıyor açıldıktan sonra da tek bir IP'ye izin veriyor.
 
Eğer Origin hesabı ise aynı anda girişte hesabı kilitliyor 72 saat açılmıyor açıldıktan sonra da tek bir IP'ye izin veriyor.

Benim 2 yıllık EA play üyeliğim vardı son 1 ayım kaldı fakat 2 yıldır arkadaşla kullanıyorum o da fifaya giriyor ben de giriyorum ben online modda unutursam o girince offline alıyor otomatik olarak. Aynı şekilde yeğenime de verdim yani 3 kişi aynı anda kullanıyor söylediğin şeyi ilk defa duydum hiç başıma gelmedi gelene de rastlamadım. Fifa 22'yi söylediğim şekilde aldım yeğenime o şekilde oynuyor hala. Sen online durumdaysan başkası girdiğinde account currently in use diye karşına çıkıyor zaten. Ayrıca söylediğin çok saçma çünkü bir oyunu günlük veya haftalık onu tam olarak bilmiyorum ama belli bir PC sayısına kadar aktifleştirme özelliği var ondan faydalanılıyor zaten.
 
Benim 2 yıllık EA Play üyeliğim vardı son 1 ayım kaldı fakat 2 yıldır arkadaşla kullanıyorum o da FIFA'ya giriyor ben de giriyorum ben Online modda unutursam o girince offline alıyor otomatik olarak. Aynı şekilde yeğenime de verdim yani 3 kişi aynı anda kullanıyor söylediğin şeyi ilk defa duydum hiç başıma gelmedi gelene de rastlamadım. FIFA 22'yi söylediğim şekilde aldım yeğenime o şekilde oynuyor hala.

Hesap size ait olduğu zaman sıkıntı yok ama başka birinden alırsanız hesap belki de 100 kişiye satılıyor ve biri aynı anda indirebiliyor oyunu EA de bunu farkedince hesabı geçici olarak kilitliyor. Biz de sizin dediğiniz gibi oynuyorduk. Yaklaşık 20 hesap değiştirdik. En sonunda Game Pass aldık rahatladık.
 
Hesap size ait olduğu zaman sıkıntı yok ama başka birinden alırsanız hesap belki de 100 kişiye satılıyor ve biri aynı anda indirebiliyor oyunu EA de bunu farkedince hesabı geçici olarak kilitliyor. Biz de sizin dediğiniz gibi oynuyorduk. Yaklaşık 20 hesap değiştirdik. En sonunda Game Pass aldık rahatladık.

EA bu duruma bir şey yapmıyor ben Fifa 16'dan beri bu şekilde yapıyorum sadece kariyer oynadığım için alıyorum. Hesap satışında evet 100 kişiye satılıyor ama zaten günlük veya haftalık farklı PC'lerde oyun etkinleştirme olayı var oyunu indiren 1 defa online girip oyunu aktifleştirdikten sonra offline modda oynuyor. EA sadece sınır koyarak bunun önüne geçiyor hesabı kitleme durumuyla hiç karşılaşmadım 2016'dan beri. Başkası girdiğinde yukarıda da yazdığım gibi Account Currently In Use hatası çıkıyor karşınıza yani hesap kullanımda diye Online moda alınca tekrardan indirme işlemine devam ediyorsunuz indirme bittikten sonra online ile alakanız kalmıyor zaten. Bir ara askere gittiğimde 10 kişiye verdim hesabımı ve herhangi bir sorunla da karşılaşmadılar. Bunun sana ait hesap o yüzden bir şey olmuyor ile alakası yok ha ben vermişim 10 kişiye ha satıcı satmış 10 kişiye. Test edip alabilirsiniz 10TL'ye satılıyor sonuçta.
 
EA bu duruma bir şey yapmıyor ben FIFA 16'dan beri bu şekilde yapıyorum sadece kariyer oynadığım için alıyorum. Hesap satışında evet 100 kişiye satılıyor ama zaten günlük veya haftalık farklı PC'lerde oyun etkinleştirme olayı var oyunu indiren 1 defa Online girip oyunu aktifleştirdikten sonra offline modda oynuyor. EA sadece sınır koyarak bunun önüne geçiyor hesabı kilitleme durumuyla hiç karşılaşmadım 2016'dan beri. Başkası girdiğinde yukarıda da yazdığım gibi account currently ın use hatası çıkıyor karşınıza yani hesap kullanımda diye Online moda alınca tekrardan indirme işlemine devam ediyorsunuz indirme bittikten sonra Online ile alakanız kalmıyor zaten. Bir ara askere gittiğimde 10 kişiye verdim hesabımı ve herhangi bir sorunla da karşılaşmadılar. Bunun sana ait hesap o yüzden bir şey olmuyor ile alakası yok ha ben vermişim 10 kişiye ha satıcı satmış 10 kişiye. Test edip alabilirsiniz 10TL'ye satılıyor sonuçta.

Oyuna girerken too many computers hatası alıyorduk biz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı