CS:GO iyi oynamak için tavsiye

DPI ile sensivitity'niz kaç? Herkese göre bu değişebilir fakat en stabil sensivitity oranı DPI 800, sens. 1'dir. Eğer yapabilirseniz yavaş yavaş düşürerek bu ayara gelmeye çalışın. Gelince aim farkınız bir hayli güzelleşecek. Onun dışında görüntü ayarınız 16:9 ise kesinlikle 4:3 yapın.
 
Aslında çoğu oyunda olduğu gibi oyunu gelişmek için oynarsanız yani keyif almak için gelişmek istiyorsanız bol bol eğitim yapacaksınız belki alakasız gelebilir ama 4 yıl Rocket League oynamış bakın sadece oynamış biriyle 1 yıl kendini geliştirmesin oynamış biri bir değil yani karar sizde bu teknik çoğu oyunda geçerli eğer ne yapmalıyım derseniz aim eğitimi bol bol deathmatch oynayın yoldaşı falan oynarsınız oynamasına da pek keyif almazsanız karşıya iyi gelirse.
 
CS:GO'da bir türlü kendim ayar yapamadım ve düzgün oynayamıyorum. GFN'den oynuyorum bana ayar önerebilir misiniz?
(Fare ayarı vs.)

GFN ile oynuyorsan biraz zor. İnternetin iyi olsa bile her türlü gecikme olacak. Ayrıca bizim ayar önermemiz sana katkısı olmaz. Senin ayarlarını kendin bulman lazım. Grafik ayarlarını profesyonel oyunculardan bakabilirsin.
 
Ben oyuna ilk başladığımda 1 hafta ayarlama ile geçti (2016) tabi cs 1.6 ayarlarımın aynısını yaptım ve bilmediğim kodları araştırıp bana göre en iyisini seçtim ve şuana kadar hiç değiştirmedim. Yüksek ranklara rahatça çıktım mm de de faceit te de. Kendi ayarlarını bul.
 
GFN ile oynuyorsan biraz zor. İnternetin iyi olsa bile her türlü gecikme olacak. Ayrıca bizim ayar önermemiz sana katkısı olmaz. Senin ayarlarını kendin bulman lazım. Grafik ayarlarını profesyonel oyunculardan bakabilirsin.

Hocam grafik ayarları zaten ne yapsa Max. 60 FPS alabilecek. O yüzden onu söylemedim bende.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı