800 TL klavye önerisi

Bütçe
800
Mouse ve klavye önerebilir misin? Klavye red Switch olursa güzel olur.

Kumara bu bütçede alınabilecek en iyi seçeneklerden biridir hocam

Gamepower calypso var birde yorumları genelde iyi ama ben bir türlü gamepowera ısınamadım.

Mouse olarakta zaten seçmişsiniz deathadder v2 iyi bir mouse, söylediğim klavyeyle bütçenede tam denk geliyor.
 
Son düzenleme:

Kumara bu bütçede alınabilecek en iyi seçeneklerden biridir hocam.

Gamepower Calypso var bir de yorumları genelde iyi ama ben bir türlü gamepowera ısınamadım.

Mouse olarak da zaten seçmişsiniz DeathAdder V2 iyi bir mouse, söylediğim klavyeyle bütçenede tam denk geliyor.

Hocam Gamepower almak çok riskli. Bu klavye hangi Switch?
 
Hocam Gamepower almak çok riskli. Bu klavye hangi Switch?
Kumara dan bahsediyorsanız red Switch, sinerjide şuan ufakta bir indirime girmiş. Gamepower konusunda zaten belirttiğim gibi katılıyorum ama calypso modelinde gerçekten iyi iş çıkarmışlar hatta forumda incelemeside var yinede kumaraya tercih etmem. F/p olarak iyi bir klavye.
 
Kumaradan bahsediyorsanız red Switch, Sinerji'de şu an ufakta bir indirime girmiş. Gamepower konusunda zaten belirttiğim gibi katılıyorum ama Calypso modelinde gerçekten iyi iş çıkarmışlar hatta forumda incelemeside var yine de kumaraya tercih etmem. F/P olarak iyi bir klavye.

Switch markası olarak sormuştum hocam.
 
Hocam bir Cherry MX değil tabii ki, tuşların hissiyatı daha az olur basma ömrü de öyle, ama bu fiyata şu an alınabilecek sayılı seçeneklerden biri ve iyisidir. Redragon sağlamdır.

Hocam şimdi benim mouse idare eder fakat klavye berbat. Bu aralar bütçemi arttırma şansımda yok. Sizce Redragon ve DeathAdder mini mi almalıyım yoksa XPG Summoner alıp birkaç ay sonra DeathAdder mini mi almalıyım?
 
Hocam şimdi benim mouse idare eder fakat klavye berbat. Bu aralar bütçemi arttırma şansımda yok. Sizce Redragon ve DeathAdder mini mi almalıyım yoksa XPG Summoner alıp birkaç ay sonra DeathAdder mini mi almalıyım?
Hocam ben sana düşüncemi önceki yorumumda belirttim mouse olayını sonradan söylemiştin, xpg Summoner blue Switch ses ile alakalı sorun yaratmaz diyorsan 900 lira cıvarında bir klavye ama zaten bu bütçeye çıkabiliyorsan gözün kapalı k68 Red al 999 tlye. Mouse şuanlık götürüyorsa elindeki bütçeyi klavye için zorla derim, 600 700 lira verip Outemu klavye almaktansa güzel bir cherry mx kullanmak daha iyi ve daha uzun ömürlü. Mouse fiyatı daha uygun olduğu için onu biriktirmesi senin için daha kolay olacak o zamanda onu alırsın.
 
Hocam ben sana düşüncemi önceki yorumumda belirttim mouse olayını sonradan söylemiştin, XPG Summoner Blue Switch ses ile alakalı sorun yaratmaz diyorsan 900 lira cıvarında bir klavye ama zaten bu bütçeye çıkabiliyorsan gözün kapalı K68 red al 999 TL'ye. Mouse şu anlık götürüyorsa elindeki bütçeyi klavye için zorla derim, 600 700 lira verip Outemu klavye almaktansa güzel bir Cherry MX kullanmak daha iyi ve daha uzun ömürlü. Mouse fiyatı daha uygun olduğu için onu biriktirmesi senin için daha kolay olacak o zamanda onu alırsın.

Hocam normalde bütçem 700 ama zorlayıp 800 çıktım. Kararımı verdim XPG Summoner alacağım sağ olun :)
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı