Windows 10 hataları

B.Çakır

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2020
Mesajlar
80
Hep böyle hatalar alıyorum.
Fotoğraflar ile ilgili bir sorun var. Uygulamayı özgün yükleme konumundan yeniden yükleyin veya yöneticinize başvurun.
Filmler ve TV ile ilgili bir sorun var. Uygulamayı özgün yükleme konumundan yeniden yükleyin veya yöneticinize başvurun.
Ve görev çubuğundaki başlat yeri ve arama yeri açılmıyor YouTube'dan bir sürü video izledim ve hiçbiri olmadı.
Ve sağ tık yapıp görüntü ayarlar ile kişileştire tıklayınca hata veriyor. Bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirdiği bir uygulama yok.
Ayalarda bazı yerler açılmıyor.

Format çözer mi bu sorunları?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (117).png
    Ekran Görüntüsü (117).png
    306,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Windows'unuzun güncel olduğundan emin olun. Ardından Microsoft Store'da kitaplık kısmına gelip, Güncelleştirmeler Al butonu ile tüm uygulamaları güncelleştirin. İşe yaramaz ise:
Eğer bunlarda işe yaramaz ise:
Windows + R ile çalıştırı açın > çıkan kutucuğa regedit yazıp entera basın. Ardından üst taraftaki adres çubuğu ile veya manuel olarak şu klasöre ulaşın. HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell > buradaki cmd ve find klasörlerini silip bilgisayarınızı yeniden başlatıp hatanın çözülüp çözülmediğini kontrol edin.
 
Öncelikle Windows'unuzun güncel olduğundan emin olun. Ardından Microsoft Store'da kitaplık kısmına gelip, güncelleştirmeler al butonu ile tüm uygulamaları güncelleştirin. İşe yaramaz ise:
Eğer bunlarda işe yaramaz ise:
Windows + r ile çalıştırı açın > çıkan kutucuğa regedit yazıp entera basın. Ardından üst taraftaki adres çubuğu ile veya manuel olarak şu klasöre ulaşın. HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell > buradaki cmd ve find klasörlerini silip bilgisayarınızı yeniden başlatıp hatanın çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Hiçbiri olmadı aga çoğunu öncedende denedim. Format atsam düzelir mi?
 
Microsoft Store'ye girin Microsoft Filmler ve TV arama yerine yazın sonra seçin yeniden yükle gibi bir seçenek olması lazım buna benzer hatayı fotoğraflar uygulamasında almıştım.
 
Kanka yaptım ekran siyah kaldı imleç var bir tek.

CTRL+ALT+DEL tuşlarına aynı anda basın, orada Görev Yöneticisi'ni seçin. Sonra, Görev Yöneticisi'nin sol üst kısmında "dosya" yazan kısmına basın, yeni görev çalıştıra basın, sonra Explorer yazın. Olmaz ise, explorer.exe yazın. Gene olmaz ise, aynı yere CMD yazıp girin ve start explorer.exe yazın.
 
CTRL+alt+del tuşlarına aynı anda basın, orada Görev Yöneticisi'ni seçin. Sonra, Görev Yöneticisi'nin sol üst kısmında "dosya" yazan kısmına basın, yeni görev çalıştıra basın, sonra Explorer yazın. Olmaz ise, explorer.exe yazın. Gene olmaz ise, aynı yere CMD yazıp girin ve start explorer.exe yazın.

Kanka onu denedim Görev Yöneticisi çalışmıyor sanırım bu laptopu çöpe atma zamanı geldi.
 
Kanka onu denedim Görev Yöneticisi çalışmıyor sanırım bu laptopu çöpe atma zamanı geldi.

Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin, explorer.exe hasar gördü ya da silindi sanırım. En son ne yaptınız, böyle oldu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı