6600XT LoL kasma hissi

poguee123

Femtopat
Katılım
2 Mayıs 2022
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, LoL'de 144 FPS almama ragmen bir kasma hissi oluyor, neden oldugunu anlayamıyorum ama o akıcılık yok, oyun oynayanlar neden bahsettiğimi anlıyordur diye tahmin ediyorum. Sistemim şu şekilde, 5600X işlemci, 6600XT ekran kartım var daha 1 aylık kasa tertemiz yani, diğer oyunlarda sorun olmamasına ragmen LoL'de o akıcılıgı alamıyorum haritada haritada gezerken bile 60 Hz hissi alıyorum sanki nedenini anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim, ( AMD programından birçok şeyi denedim fakat faydası olmadı )





1651623563903.png
 

Dosya Ekleri

  • 1651620840485.png
    1651620840485.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 77
  • resim_2022-05-04_023639063.png
    resim_2022-05-04_023639063.png
    13 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Maalesef bu konu hakkında bilgim yok, AMD'nin de üreticinin de yayınladığı makalelere göz attım fakat bunun hakkında bir bilgi edinemedim.


Edit: Bu konuda gösterilen UFO Test sitesi aracılığıyla monitörünüzün şuanki gecikme değeri hakkında bilgi edinebilirsiniz sanırım;

Şimdi oturabildim pc başına hemen deneyip geliyorum
@Silinen üye bir şey değişmedi sanırım sorun şurada , technopat videosunda gösterdiğine göre asıl fps değerleri bu %1 ve %0.1 olanmış ve fazla düşük çıkıyor sorun burada sanırım.
1234.png
 
Son düzenleme:
Şimdi oturabildim pc başına hemen deneyip geliyorum
@Silinen üye bir şey değişmedi sanırım sorun şurada , technopat videosunda gösterdiğine göre asıl fps değerleri bu %1 ve %0.1 olanmış ve fazla düşük çıkıyor sorun burada sanırım.Eki Görüntüle 1377490

Yüzde 0.1 ve 1'lik FPS değerlerinde anormal bir şey gözükmüyor açıkçası, AMD'nin kendi sitesinde yayınladığı en son WHQL imzalı Adrenalin sürücüsünü önceki sürücünüzü DDU ile kaldırıp tekrar kurmaktan başka aklıma bir şey gelmiyor hocam.
 
Yüzde 0.1 ve 1'lik FPS değerlerinde anormal bir şey gözükmüyor açıkçası, AMD'nin kendi sitesinde yayınladığı en son WHQL imzalı Adrenalin sürücüsünü önceki sürücünüzü DDU ile kaldırıp tekrar kurmaktan başka aklıma bir şey gelmiyor hocam.
onuda yaptım maalesef işe yaramadı :(
Çözüldü diye işaretlemişler ama çözülmedi still up !
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı