BİMCELL nasıldır?

576864

Kilopat
Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
9.141
Makaleler
3
Çözümler
78
BİMCELL'de VoLTE çalışıyor mu? Ve sil süpür yapma hakkı var mıdır? (Türk Telekom'un altyapısında olduğunu biliyorum)
 
Hakikaten bende de yok sil süpür. BİMCELL'in uygulamasını kullanıyorum.

1651933904690.png


Ok ile gösterdiğim yere tıklayın orada olması lazım.
 
Çekim gücü oldukça zayıf denebilir. Bir de belirli yüklemede internet hediye ediyor diye biliyorum.

Hocam Türk Telekom kullandığım zamanda meydanda oturmama halde düşük çekiyor.(mahallede binalar çok sık ondandır diye düşünüyorum) şu an turkcelldeyim. Wowifi(Wi-Fi araması) özelliğini bu hatta kullanabiliyorum ama numarayı yeni geçirmiş olmama rağmen aşırı pahalı paket öneriyor. Vodafone da hiç çekmiyor.

VoLTE çalışıyor (bildiğim kadarıyla servisi kullanmak için SIM kartınızın ve cihazınızın desteklemesi gerekiyor) ve sil süpür yapabiliyorsunuz. Ayrıca ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece arada bir 5-10 dakikalık internet yavaşlıyor.

Hocam Türk Telekom'daki cihazlarla aynı desteği veriyor galiba deneyimim yok şu an 3 ay geçsin belki geçerim Türk Telekom düzgün paket verirse yoksa BİMCELL'i deneyeceğim.

Türk Telekom uygulamasını indirip bak, onda da BİMCELL çalışıyor.

Hocam işte bunu da soracaktım iyi oldu. Uygulama farkından dolayı sil süpür göstermiyor olabilir mi?(Aynı uygulamada belki sürüm eskiliğinden kaynaklı diye)
 
Hocam Türk Telekom'daki cihazlarla aynı desteği veriyor galiba deneyimim yok şu an 3 ay geçsin belki geçerim Türk Telekom düzgün paket verirse yoksa BİMCELL'i deneyeceğim.

Çok eski bir cihazınız yoksa muhtemelen desteği vardır. Ayrıca Türk Telekom'un paketleri Bimcell'e göre daha pahalı, biraz garip ama Bimcell'in interneti daha hızlı. Bence hiç Türk Telekom'a bakmayın, direkt Bimcell'e geçin.
 

Geri
Yukarı