Epic Games haftaya "gizemli oyun" dağıtacak!

Osman Nuri23

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2021
Mesajlar
3.562
Makaleler
2
Çözümler
28
Mayıs ayı geldi çattı. 2 yıldır Epic Games'in Mayıs ayında düzenlediği gizemli oyun haftalarının da zamanı geldi. Önümüzdeki hafta Epic Games gizemli oyun dağıtmaya başlayacak. Ayrıca Mega indirim dönemi de başlamış olacak. Kupon verip vermeyeceği şu anlık belli olmasa da kupon vereceğini düşünüyorum. Haftaya neredeyse 4 hafta boyunca dağıtalacak olan gizemli oyunların ilki dağıtılamaya başlanacak. Oyunseverler olarak güzel bir indirim dönemi ve beleş oyun avı bizi bekliyor. Bir de kupon da verilirse tadından yenmez. Gizemli oyun tahminlerinizi de alalım. Ben FIFA 22 ile Marvel Avengers'ın ücretsiz dağıtılacağını düşünüyorum. Önümüzdeki hafta gelecek indirimlerle neyin ücretsiz olup olmayacağıyla ilgili daha iyi tahmin yapabiliriz. Aralık ayındaki ücretsiz oyun döneminde PREY ve Vampyr oyunlarını tutturmuştum. Bakalım bu dönemde oyun tutturabilecek miyim? Göreceğiz. Ayrıca bu hafta da 3 oyun ücretsiz:

Jotun: Valhalla sürümü (Önceden verildi tekrardan veriliyor)
PREY (Önceden verildi tekrardan veriliyor)
Redout: Enhanced Edition

Bunları da kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Haftaya görüşmek üzere!


 
Son düzenleme:
Mayıs ayı geldi çattı. 2 yıldır Epic Games'in Mayıs ayında düzenlediği gizemli oyun haftalarının da zamanı geldi. Önümüzdeki hafta Epic Games gizemli oyun dağıtmaya başlayacak. Ayrıca Mega indirim dönemi de başlamış olacak. Kupon verip vermeyeceği şu anlık belli olmasa da kupon vereceğini düşünüyorum. Haftaya neredeyse 4 hafta boyunca dağıtalacak olan gizemli oyunların ilki dağıtılamaya başlanacak. Oyunseverler olarak güzel bir indirim dönemi ve beleş oyun avı bizi bekliyor. Bir de kupon da verilirse tadından yenmez. Gizemli oyun tahminlerinizi de alalım. Ben FIFA 22 ile Marvel Avengers'ın ücretsiz dağıtılacağını düşünüyorum. Önümüzdeki hafta gelecek indirimlerle neyin ücretsiz olup olmayacağıyla ilgili daha iyi tahmin yapabiliriz. Ayrıca bu hafta da 3 oyun ücretsiz:

Jotun: Valhalla sürümü
PREY
Redout: Enhanced Edition

Bunları da kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Haftaya görüşmek üzere!


Hocam geçen sene ne verildi?
 
@Arda12354 yanında RDR 2 de veriyorlarmış :D Şaka bir yana Far Cry serisinden bir oyunu bedava verecekler gibi hissediyorum.

Sana birşey diyimmi? Böyle bir kampanya olursa muhtemelen Epic dediğimiz olay silinir sunucuları 4-5 aya anca açılır.
Hocam geçen sene ne verildi?

Eh işte dediğimiz tarzdan Control bir de Tomb Raider elle tutulur onun dışında öyle aman aman şeyler vermedi.
 
Vallahi ben Epic Games indirminde RDR 2 50 TL'ye aldım. Online değil direk Full oyunu 50 TL'ye aldım.
 

Geri
Yukarı