İtiraf edin

Homofobik değilim, bu tarz düşünce ve davranışlara karşı da değilim. Ancak Arkadaş kendi fikrini, kendi özgür hür iradesiyle yazmış, sizi bu kadar geren ne oldu ki? Homofobik olması size göre bir suç mu onu anlamadım? çünkü öyle davranmışsınız. Herkesin fikri, düşüncesi ve davranışı kendine, başkasının davranışları ve düşünceleri de insanın kendisini çok germemesi gerek. Özellikle Türkiye topraklarında. Size de tavsiyem bu düşüncede olmanız. Aksi taktirde çok fazla haterınız olur :)
 
Eğer bilime inanıyorsan bu biyolojik olarak imkansızdır LGBT psikolojik hastalıktır ama LGBT'lilerin çoğu ergen davranışlarından dolayı eşcinsel olmuştur yani kısaca popüler kültür saçmalığı.
Biyolojik olarak ne imkansız? LGBT zamanında toplum baskılarından dolayı LGBT bireylerde ruhsal bozukluklara yol açmıştır. O yüzden o zamanlarda LGBT ruhsal bozukluk veya psikolojik hastalık olarak nitelendiriliyordu ama şuan öyle değil. Doğaya baktığınızda penguenler, böcekler kertenkeleler, bizonlar, kediler, maymunlar hatta kuşlarda bile homoseksüel'lik vardır. Tabi ki doğada normal olan her şey insanlarda normal olacak değil ama yeni çıkan araştırmalar bulgular LGBT bireylerde bir ruhsal bozukluk görmüyor. Eşcinsellik 1990 tarihinde Dünya Sağlık Örgütü tarafından akıl hastalıkları teşhis ve istatistikleri kısmından tamamen çıkarılmıştır.
 
Biyolojik olarak ne imkansız? LGBT zamanında toplum baskılarından dolayı LGBT bireylerde ruhsal bozukluklara yol açmıştır. O yüzden o zamanlarda LGBT ruhsal bozukluk veya psikolojik hastalık olarak nitelendiriliyordu ama şu an öyle değil. Doğaya baktığınızda penguenler, böcekler kertenkeleler, bizonlar, kediler, maymunlar hatta kuşlarda bile homoseksüel'lik vardır. Tabii ki doğada normal olan her şey insanlarda normal olacak değil ama yeni çıkan araştırmalar bulgular LGBT bireylerde bir ruhsal bozukluk görmüyor. Eş cinsellik 1990 tarihinde dünya sağlık örgütü tarafından akıl hastalıkları teşhis ve istatistikleri kısmından tamamen çıkarılmıştır.

Hocam size kısa bir mantık zinciri söyliyeceğim. Biyolojik olarak her canlı ürer değil mi? Evet çünkü canlının içinde var. Eş cinseller nasıl ürüyecek. Bu psikolojik/hormonel bir hastalık ve bu hastalık yaygınlaşmadan engellenmeli.
 
Homofobik değilim, bu tarz düşünce ve davranışlara karşı da değilim. Ancak Arkadaş kendi fikrini, kendi özgür hür iradesiyle yazmış, sizi bu kadar geren ne oldu ki? Homofobik olması size göre bir suç mu onu anlamadım? Çünkü öyle davranmışsınız. Herkesin fikri, düşüncesi ve davranışı kendine, başkasının davranışları ve düşünceleri de insanın kendisini çok germemesi gerek. Özellikle Türkiye topraklarında. Size de tavsiyem bu düşüncede olmanız. Aksi taktirde çok fazla haterınız olur :)

Bir argüman bir fikir bilime taban tabana zıt ve hastalıklı bir düşünce olunca pek tahammül edemiyorum. Sizin bakış açınızla ırkçılık için de hiçbir yaptırım olmaması gerekiyor. Bakın siz fikrinizi güzelce ifade etmişsiniz ben de güzelce kendi fikrimi açıkladım yani sağlıklı bir iletişim olmuş oldu ancak kaynakları oturma organları olan insanlar çoğunlukta burada. Ne diyelim kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan. Bu "homofobik" arkadaşlar için bu iyi niyetlerim. Bu arada bu içi boş düşüncelerin sahiplerinin çoğu 13-18 yaş grubu ergen kitle yani muhatap olduğumuz. Sizi tenzih ediyorum ama bu konuda hak veriyorum ciddiye almamak gerekiyor. İnternet sayesinde sokakta yüzüne bakmayacağınız çoluk çocuk burada ahkam kesmeye kalkıyor.
 
Bir argüman bir fikir bilime taban tabana zıt ve hastalıklı bir düşünce olunca pek tahammül edemiyorum. Sizin bakış açınızla ırkçılık için de hiçbir yaptırım olmaması gerekiyor. Bakın siz fikrinizi güzelce ifade etmişsiniz ben de güzelce kendi fikrimi açıkladım yani sağlıklı bir iletişim olmuş oldu ancak kaynakları oturma organları olan insanlar çoğunlukta burada. Ne diyelim kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan. Bu "homofobik" arkadaşlar için bu iyi niyetlerim.

İnsanların yatak odalarında ne yaptığı bizi ilgilendirmez ama ne yaptıklarını sosyal medyada bangır bangır söylüyorlarsa. Her yıl yürüyüş düzenliyorlarsa ya bu bir hastalıktır ya da bu bir propagandadır bence her ikisi de bu lbgt denen şey hem hastalık hem propaganda aracıdır ve ben ülkemde propaganda yapılmasına karşıyım.
 
Hocam size kısa bir mantık zinciri söyliyeceğim. Biyolojik olarak her canlı ürer değil mi? Evet çünkü canlının içinde var. Eş cinseller nasıl ürüyecek. Bu psikolojik/hormonel bir hastalık ve bu hastalık yaygınlaşmadan engellenmeli.
Kişinin üreyip üremeyeceğini kendisi belirler kendisi ister. Baktığımız zaman heteroseksüel bir çiftte çocuk yapmak istemeyebilir. Herkesin üremesi gerekmiyor ve ürememek bir hastalık veya bir sıkıntı değildir. Baktığınız zaman kısır bir erkekle evlenirseniz kimse size eşcinsellik kadar yadırgamaz değil mi? Biri sorduğunda sevmişler evlenmişler derler. Eşcinsellik neden böyle görülmesin. Ürememek veya üremek istememek bir engel değildir. Ama o zaman da üreyemeyeceksiniz. Sadece üremeden örnek veriyorsanız bence onların değil sizin psikolojik bir hastalığınız var. Eşcinsel bireylerin hormonları diğer bireyler gibi sorunsuz çalışır bu bilimsel bir şeydir. Yani ne psikolojik ne hormonsal bir sorun var.
 
İnsanların yatak odalarında ne yaptığı bizi ilgilendirmez ama ne yaptıklarını sosyal medyada bangır bangır söylüyorlarsa. Her yıl yürüyüş düzenliyorlarsa ya bu bir hastalıktır ya da bu bir propagandadır bence her ikisi de bu lbgt denen şey hem hastalık hem propaganda aracıdır ve ben ülkemde propaganda yapılmasına karşıyım.
Merak etme sosyal medyada duyurma ya da kendini afişe etme merakında değil. Cinsel eğilimlerinden dolayı sosyal, manevi ve maddi yaptırımlara maruz kaldıkları için sizin gibi insanlar tarafından dışlanmaya çalıştıkları için bu insanlar mücadele ediyor. Bu durumu propaganda için kullananlar yok mu elbette var. Fakat bundan yola çıkarak LGBT hastalık vs. demek sadece Orta Doğu çomarlarına ait. Burası da Orta Doğu bataklığı değil. Burası ''Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir. '' Anayasa madde 2 ufak beynin algıladı mı? Beğenmiyorsan yallah Arabistana. Şansını da çok zorlama bizzat kendim avukatım adliye yarım saat uzaklıkta.
 
Merak etme sosyal medyada duyurma ya da kendini afişe etme merakında değil. Cinsel eğilimlerinden dolayı sosyal, manevi ve maddi yaptırımlara maruz kaldıkları için sizin gibi insanlar tarafından dışlanmaya çalıştıkları için bu insanlar mücadele ediyor. Bu durumu propaganda için kullananlar yok mu elbette var. Fakat bundan yola çıkarak LGBT hastalık vs. demek sadece orta doğu çomarlarına ait. Burası da orta doğu bataklığı değil. Burası "Türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. " anayasa madde 2 ufak beynin algıladı mı? Beğenmiyorsan yallah arabistana. Şansını da çok zorlama bizzat kendim avukatım adliye yarım saat uzaklıkta.

Hocam ben propaganda olarak kullananlara karşıyım ama tutupta niye sen eşcinselin diye birini dışliyim sadece hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden ama tutupda eş cinsel diye insanları darp edenlerede karşıyım.
 

Geri
Yukarı